phxey41
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 260
Çözünürlük nedir? Ekran kartı sürücüsü kurulu mu? Biri Windows 10 diğeri Windows 7. Bu arada başlığa düştümFotograflara baksanıza birinde Google büyük birinde kuuck birinde alttaki görev cubugundakile minnacık diyeri hayvan gibi
Yardım edin
ekran kartı sürücüsünü kurunFotograflara baksanıza birinde Google büyük birinde kuuck birinde alttaki görev cubugundakile minnacık diyeri hayvan gibi
Yardım edin
aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıtlar listesinin fotoğrafını atarmısınFotograflara baksanıza birinde Google büyük birinde kuuck birinde alttaki görev cubugundakile minnacık diyeri hayvan gibi
Yardım edin
Tekrar söylüyorum, bu tipler yüzünden konu onaylama gelecek ve acil konuları hemen açamayacağız.
Trolllllllllllll
Ama yine o kadar büyük olmaması lazım, bence troll değil gibi.Biri windows 10 diğeri windows 7.Trollemeyin artık.
Knk birden işletim sistemi mi değişecek kendiliğinden ?Ama yine o kadar büyük olmaması lazım, bence troll değil gibi.
Windows sürümleri aynı olsaydı yardımcı olurdum.Ama yine o kadar büyük olmaması lazım, bence troll değil gibi.
troll değil arkadaş sürücüleri yükleyememişKardeşim windows 7 ve 10 ayırtamayacak kadare aptalmıyız nasıl troll bu daha iyi olabilirdi..