Technopatın Kitlesi

Adam kurallar bölümünde kocaman çift hesap yasak yazmış. @MertÖzkaya06 Türkçe kurallarına dikkat edilmesinin iki amacı var. Ne dediğinin anlaşılması ve kendi anadilini düzgün kullanman. Bir noktayla başlar sonra saçma sapan kelimelere döner.
%50 Haklısın kalan %50 kısım ise gözden kaçan bir noktaya 1 hafta ceza vermeleri.

şuna bak sanki dunyaca unlü bi yerde o kadar kural var :D
O kuralların arasından en fazla 5-6 tanesine uyman gerekiyor sadece. Moderatörler bile bilmiyor o kadarını.
Post automatically merged:

%50 Haklısın kalan %50 kısım ise gözden kaçan bir noktaya 1 hafta ceza vermeleri.
10. uyarıyı alırsan 1 hafta ceza geliyor. Bir yanlışı bile bile 10 kere yapmak da saçmalık.

Technopat'a yıllarımı verdim. Şimdi de buradayım. Ama technopat sosyal hakkında bilip bilmeden yaptığınız yorumlar da DA forum hakkında onların hiçbir şey bilmeden yaptığı yorumlar da içler acısı. Gelip burada herhangi bir forumu kötüleyince elinize ne geçiyor anlamıyorum. İki forumda da uzun bir süre vakit geçirmemiş kişilerin bu tarz mevzularda yorum yapması uygun değil.

Technopat yöneticeleri lütfen şu arkadaşa ban atın kesme işareti ile ayrılmaz Türkçemizi doğru kullanalım sonuçta dimi? ;)

Ekler

• asdasfdasf.webp
    asdasfdasf.webp
    37.8 KB · Hit: 55
  • Ekran Alıntısısds.webp
    Ekran Alıntısısds.webp
    4.4 KB · Hit: 55
dostum benim acelem var olsa ve yardıma ihtiyacım var olsa noktayı düşünemem tabii ki gerekli anlatmak istediğim ban vermek saçma anladın mı demek istediğimi
Bilgisayar konusunda acele edecek ne olabilir? Katilden filan kaçıyorsan anlayabilirim durumu.

Technopat'a yıllarımı verdim. Şimdi de buradayım. Ama technopat sosyal hakkında bilip bilmeden yaptığınız yorumlar da DA forum hakkında onların hiçbir şey bilmeden yaptığı yorumlar da içler acısı. Gelip burada herhangi bir forumu kötüleyince elinize ne geçiyor anlamıyorum. İki forumda da uzun bir süre vakit geçirmemiş kişilerin bu tarz mevzularda yorum yapması uygun değildir.
Genellikle oradaki "bazı" insanlar çok yapıyor bunu. Bu konu forumda 3 kere falan açıldı hatta birini ben açtım çünkü o kadar gereksiz eleştiri vardı ki görmenizi istedim. Kötülemedim bile açtığım konuda.

Technopat yöneticeleri lütfen şu arkadaşa ban atın kesme işareti ile ayrılmaz Türkçemizi doğru kullanalım sonuçta dimi? ;)
O zaman raporlayabilirsin. Moderatörler de insan. Her konuda gözleri yok.

Şimdi bu konu altında da herkes Technopat Sosyal'e laf atar ve sizin de onlarda farkınız kalmaz. Benim şahsi görüşüm her iki forumu da güzelce kullanan insanlar var. Bunlara ben dahilim. 2018'den beri Technopat Sosyal'de aktif olarak yardımcı olmaya çalışıyorum. Burda da elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Bence iki forumda da hem iyi niyetli, hem kötü niyetli, hem de objektif insanlar var. Bu kötü dediğimiz insanlar böyle konular açıp başka forumları kötülerken objektif insanlar ise gerçekçi yorumlar yapıyor. Mesela şöyle örnek vereyim. Benim Türkçem çok iyi değil, elbet yanlış kullanımlarım oluyor ama elimden geldiğince düzgün yazmaya çalışıyorum. Technopat Sosyal'de genellikle DA forumun Türkçe eksikliğini tartışıyorlar ki bence haklılar. Yeni kurulan bir forum olduğu için moderatörler yok ve mesajlar düzenlenmiyor. Bu yüzden çok fazla yanlış Türkçe kullanımı oluyor. Umarım yakın zamanda moderatör alımı olur ve yorumlar, postlar moderatör onayından geçip düzenlenerek yayımlanır.
Not: 3-5 kişi kötü diye tüm foruma bok atmak hiç mantıklı değil.

Geri