PC American Megatrends hatası

Siaus

80+
Reaksiyon skoru
106
şimdiye kadar olmamıştı böyle bir hata ama son 2 haftada 2 kez açılışta emircan megatrends hatası alıyorum. Ekranda beliriyor sonra kendi kendine açılıyor bir şey yapmadan. anlayamadım
Post automatically merged:

şimdiye kadar olmamıştı böyle bir hata ama son 2 haftada 2 kez açılışta emircan megatrends hatası alıyorum. Ekranda beliriyor sonra kendi kendine açılıyor bir şey yapmadan. anlayamadım
american megatrends ozur dilerim yanlış yazmışım

american megatrends senin bios
resim atarmısın

1620292289996.png

Post automatically merged:

american megatrends senin bios
resim atarmısın
attığım resim gibi bir şey çıkıyor pc mi tekrar başlattım bu sefer olmadı bunu internetten aldım ama aynısı çıkıyor

(Bu fotoğrafta) SATA ile ilgili bir hata var. Sata modu RAİD moda çevirilmesi istenmiş.

Bir de Bios ayarları sıfırlanmalı.

(Bu fotoğrafta) SATA ile ilgili bir hata var. Sata modu RAİD moda çevirilmesi istenmiş.

Bir de Bios ayarları sıfırlanmalı.
fotoğrafı internetten aldım bu tarz bir şey çıkıyor ama bir şey yapmadan açıldı sonra tekrar kapayıp açtım yeniden başlattım ama çıkmadı dediğiniz gibi biosu sıfırlayacağım.

Geri