Cidden Rock'u Severek Dinleyen Var mı?

Kaç kişi var sanki metal dinleyen? Bu tür konulardan uzak durun size önerim. Boş boş tartışıp millete kendi zevkinizi anlatmaya çalışıyorsunuz.

Niye bu kadar ciddiye aldınız arkadaşlar.Adam sizi sinir etmek için yapmış hiçbirinde ciddi olduğunu düşünmüyorum. D:

Normalde zevklere saygı duyarım ama metal cidden :sick: popüler kültür gibi geliyor bana
Popüler kültür rock dır. Adı gitar olan müzik enstrümanını ve bateriyi başka hangi müzik tarzında dinleyebilirim çok merak ettim doğrusu..

Normalde zevklere saygı duyarım ama metal cidden :sick: popüler kültür gibi geliyor bana
Neden hocam?
Bence müzikal açıdan gayet iyi sert bir müzik türü lirikal açıdan kötü olan bir şarkı dinlemedim henüz bende yeni yeni metal ve rock kütlürüne dahil oluyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Rap varken metale de popüler kültür demezsin bu arada. Şu an Türkiye'de metal dünyasını takip eden kaç kişi var acaba?
Cidden rap müzik artık popüler kültür oldu ben bu yüzden türkçe rapten uzaklaştım

Neden hocam?
Bence müzikal açıdan gayet iyi sert bir müzik türü lirikal açıdan kötü olan bir şarkı dinlemedim henüz bende yeni yeni metal ve rock kütlürüne dahil oluyorum
Rastgele bağırıyorlar dediği sesin eşi benzeri dünyada yok. Müzik nedir lirik nedir bunu başka hangi müzik türünde bulursun çok merak ettim. Kpop dinleyelim o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,297
Üyeler
189,246
Son üye
ZARLI KAJU
Geri