Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
aaa tatile çıkmış
Cidden yok mesela şu şarkıdaki sesi çıkaracak insan sayısı çok çok azRastgele bağırıyorlar dediği sesin eşi benzeri dünyada yok.
Bence lirikalite isteyen rap müzik dinleyebilir (anlamlı olanlardan tabii ki) rap müzik diğer müzik türlerine göre daha çok anlamlı söz içeriyor ama hem müzik hem lirikal açıdan iyi şarkısı git gide azalıyor rap müzikte maalesef bu yüzden metal ve rock müzik kalıyor geriye lirikal ve müzikal açıdan iyi olanMüzik nedir lirik nedir bunu başka hangi müzik türünde bulursun çok merak ettim.
Rock değil metal kötüPopüler kültür rock dır. Adı gitar olan müzik enstrümanını ve bateriyi başka hangi müzik tarzında dinleyebilirim çok merak ettim doğrusu..
Forumca bir kültür herkes metalica atmaya başladıRap varken metale de popüler kültür demezsin bu arada. Şu an Türkiye'de metal dünyasını takip eden kaç kişi var acaba?
Sadece Metallicaya bağlı kalmamak gerek.Rock değil metal kötü
Forumca bir kültür herkes metalica atmaya başladı
O biraz benim yüzümden olabilirForumca bir kültür herkes metalica atmaya başladı
Türkçe Rock dinle bence, ben de metale o kadar düşkün değilim ama Türkçe Rock- Rock beni bitiriyor. Özellikle 10 Mart 2007 konseri..Rock değil metal kötü
Forumca bir kültür herkes metalica atmaya başladı
Forumda çoğu kişi rap müzik dinliyordu e dinlemeye devam ediyorlar rap müziğin kötü gidişatından ötürü çoğu kişi rap müzikten soğudu ve farklı müzik arayışına girdiler ve onlarada (bende dahil) metallica hitap etti bu yüzden metallica forumda popülerForumca bir kültür herkes metalica atmaya başladı
Gojira'nın yeni albüm tırtingen diyorlar dinledin mi? Ben rap dinlemekten fırsat bulamadımCidden yok mesela şu şarkıdaki sesi çıkaracak insan sayısı çok çok az
Bence lirikalite isteyen rap müzik dinleyebilir (anlamlı olanlardan tabii ki) rap müzik diğer müzik türlerine göre daha çok anlamlı söz içeriyor ama hem müzik hem lirikal açıdan iyi şarkısı git gide azalıyor rap müzikte maalesef bu yüzden metal ve rock müzik kalıyor geriye lirikal ve müzikal açıdan iyi olan
K-pop ve pop
Yeni mi girdin bu türe ?Forumda çoğu kişi rap müzik dinliyordu e dinlemeye devam ediyorlar rap müziğin kötü gidişatından ötürü çoğu kişi rap müzikten soğudu ve farklı müzik arayışına girdiler ve onlarada (bende dahil) metallica hitap etti bu yüzden metallica forumda popüler