Cidden Rock'u Severek Dinleyen Var mı?

aaa tatile çıkmış

Rastgele bağırıyorlar dediği sesin eşi benzeri dünyada yok.
Cidden yok mesela şu şarkıdaki sesi çıkaracak insan sayısı çok çok az
Müzik nedir lirik nedir bunu başka hangi müzik türünde bulursun çok merak ettim.
Bence lirikalite isteyen rap müzik dinleyebilir (anlamlı olanlardan tabii ki) rap müzik diğer müzik türlerine göre daha çok anlamlı söz içeriyor ama hem müzik hem lirikal açıdan iyi şarkısı git gide azalıyor rap müzikte maalesef bu yüzden metal ve rock müzik kalıyor geriye lirikal ve müzikal açıdan iyi olan
K-pop ve pop 🤢🤢

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Rock değil metal kötü

Forumca bir kültür herkes metalica atmaya başladı
Türkçe Rock dinle bence, ben de metale o kadar düşkün değilim ama Türkçe Rock- Rock beni bitiriyor. Özellikle 10 Mart 2007 konseri..

Forumca bir kültür herkes metalica atmaya başladı
Forumda çoğu kişi rap müzik dinliyordu e dinlemeye devam ediyorlar rap müziğin kötü gidişatından ötürü çoğu kişi rap müzikten soğudu ve farklı müzik arayışına girdiler ve onlarada (bende dahil) metallica hitap etti bu yüzden metallica forumda popüler

Cidden yok mesela şu şarkıdaki sesi çıkaracak insan sayısı çok çok az

Bence lirikalite isteyen rap müzik dinleyebilir (anlamlı olanlardan tabii ki) rap müzik diğer müzik türlerine göre daha çok anlamlı söz içeriyor ama hem müzik hem lirikal açıdan iyi şarkısı git gide azalıyor rap müzikte maalesef bu yüzden metal ve rock müzik kalıyor geriye lirikal ve müzikal açıdan iyi olan
K-pop ve pop 🤢🤢
Gojira'nın yeni albüm tırtingen diyorlar dinledin mi? Ben rap dinlemekten fırsat bulamadım 💯

Forumda çoğu kişi rap müzik dinliyordu e dinlemeye devam ediyorlar rap müziğin kötü gidişatından ötürü çoğu kişi rap müzikten soğudu ve farklı müzik arayışına girdiler ve onlarada (bende dahil) metallica hitap etti bu yüzden metallica forumda popüler
Yeni mi girdin bu türe ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,458
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m
Geri