ahmetgs412001
80+
- Reaksiyon skoru
- 97
3000 lirayla limitli alabiliceğim bir oyun laptopu var mı GtaV pubg mobile fifa20 csgo yu kasmadan rahatça oynayacağım
3000 tl ye gaming laptop almanız çok zor giriş seviyesi bir oyuncu laptop nerden baksan 5000 tl3000 lirayla limitli alabiliceğim bir oyun laptopu var mı GtaV PUBG mobile fifa20 csgo yu kasmadan rahatça oynayacağım
O yüzden masaustu topluycam3000 TL ye gaming laptop almanız çok zor giriş seviyesi bir oyuncu laptop nerden baksan 5000 TL![]()
bencede masaüstü topla o fiyata laptop gerçekten cok zor ve o fiyata zaten masaüstünden daha fazla karşılık alırsınO yüzden masaustu topluycam
daha mantıklı gamegarajın POLLUX serisine bak derim adamlar iyi fiyatlar veriyor bende aldım gayet memnunumO yüzden masaustu topluycam
2.el anca alırsın3000 lirayla limitli alabiliceğim bir oyun laptopu var mı GtaV PUBG mobile fifa20 csgo yu kasmadan rahatça oynayacağım
5000 TL ye arıyorum ben onu bile bulamıyorum malesef :/ eğer bilgin varsa gorduysen rx570 üstü yada gtx1050 üstü 5000 TL ye Gaming laptop alıntı yaparak link atarmisin ?O yüzden masaustu topluycam
Hocam arkadaşlar benden daha iyi donanimim bilgisine sahip insanlar var sen onlara sor5000 TL ye arıyorum ben onu bile bulamıyorum malesef :/ eğer bilgin varsa gorduysen rx570 üstü yada gtx1050 üstü 5000 TL ye Gaming laptop alıntı yaparak link atarmisin ?
Öneriniz için teşekkür ederim Da yeni sistemini bekliyorumdaha mantıklı gamegarajın POLLUX serisine bak derim adamlar iyi fiyatlar veriyor bende aldım gayet memnunum