7500 liram var, ps5 mi almalıyım yoksa pc’mi toplamalıyım?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ps5 stoklara girince 7500 lira civarı oluyor ama zaten ben hâlâ daha paramı biriktirmeye de devam ediyorum. Sizce ps5 mi mantıklı yoksa PC toplamak mı? Eğer PC toplarsam monitörde dahil olmak zorunda çünkü monitörüm yok ayrıca halihazırda bir gaming laptopum da bulunmakta. Sizce hangisi mantıklı?
Laptop veya pc yoksa pc al

üniversiteye gideceğim seneye onun için laptop var PC toplarsam sadece yazın kullanabilicem muhtemelen paraya yazık olabilir.
PS5 de oyunlar pahalı üniversite zamanlarında o oyunları alabileceksen PS5 alabilirsin.

şuan toplayacağın 20-30k tllik pc ile eşit performans veriyor ps5 / xbox series x çünkü 20-30k ya adamlar rtx 3070 koyuyor sistemlere o da o civarda performans veriyor

7.5k ya alıcağın 1650 superli sistem yeni oyunlarda 1080p orta ayarlarda 60 fps alıyorken ps 5 falan 4k ultra da zorluyor :D

gaming laptopum var hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok fazla masrafı olan biri değilim alabilirim diye düşünüyorum.
Ben konsol özürlüsüyüm ben olsam her türlü pc alırım cidden gamepad tutarken elim titriyor fifa pes oynarken ben pc alırım ama sade kyun içinse bir de konsol seviyorsan alabilirsin

Laptopun iyi ise PS5 al.

Laptopun iyi ise PS5 al.

Bundan 3-4 ay önce sorsan pc topla derdim. RTX 2060/RX 5600XT sistem rahat toplanırdı. Şimdi bu fiyata en fazla 5550XT ya da 1660S sistem alıyorsun. Git ps5 al rahatına bak.

Ps5 stoklara girince 7500 lira civarı oluyor ama zaten ben hâlâ daha paramı biriktirmeye de devam ediyorum. Sizce ps5 mi mantıklı yoksa PC toplamak mı? Eğer PC toplarsam monitörde dahil olmak zorunda çünkü monitörüm yok ayrıca halihazırda bir gaming laptopum da bulunmakta. Sizce hangisi mantıklı?
laptopun var ps5 al benc

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri