Yapmayın hocamSeries s gtx 1060
PS 5 al bu zamanda pc alınmazPs5 stoklara girince 7500 lira civarı oluyor ama zaten ben hâlâ daha paramı biriktirmeye de devam ediyorum. Sizce ps5 mi mantıklı yoksa PC toplamak mı? Eğer PC toplarsam monitörde dahil olmak zorunda çünkü monitörüm yok ayrıca halihazırda bir gaming laptopum da bulunmakta. Sizce hangisi mantıklı?
Yapmayın hocamSerıes S o kadar güçsüz olamaz.
Yeni nesil oyunlarda 1080P60 hedefliyor.
ben 7.5k bütçe olduğu için xbox series x i dediğini sandım o yüzden güldüm yanlış anladımXSS hangi ekran kartına denk geliyor?1660 super falan mı?
@Techno08 @Utku Demirel dengesiz bişey dedim galiba millet çok dalga geçer mi
İthalatçı garantiliyi boşver Sony Eurasia garantili resmi fiyat 5999 TL'dir.hocam 6k’ya ps5 dijital yok ki. Dijital olanlar 8k olmuş o da ithalatçı garantili.
rekabetçi oyunlar seviyorsan csgo valorant gibi pc hikaye tarzlı oyunlar seviyorsan ps5 ama bence ps5 alma xbox series x al çok iyi bir gamepas sistemi varPs5 stoklara girince 7500 lira civarı oluyor ama zaten ben hâlâ daha paramı biriktirmeye de devam ediyorum. Sizce ps5 mi mantıklı yoksa PC toplamak mı? Eğer PC toplarsam monitörde dahil olmak zorunda çünkü monitörüm yok ayrıca halihazırda bir gaming laptopum da bulunmakta. Sizce hangisi mantıklı?
İthalatçı garantiliyi boşver Sony Eurasia garantili resmi fiyat 5999 TL'dir.
![]()
Overgame - Konsol, oyun, figür ve aksesuarlar ile geek ve gamerları buluşturan popüler kültür mağazaları Over Game
Konsol, PC, Aksesuar ve Oyunlarwww.overgameweb.com
site ile iletişime geç ismini sıraya yazdır. Stok olunca arayıp haber veriyorlar ve alışverişini tamamlıyorsun.
Dijital 5999 diskli 7500 TL temiz.