7500 liram var, ps5 mi almalıyım yoksa pc’mi toplamalıyım?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
XSS Bilemiyorum RTX 2060 olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Series s hocam :D XSX 3090 gücündedir.

ha pardon series x diye okudum. Series s gtx 1060 gücünde diye biliyorum.

Hocam merhaba ben de bunu düşündüm
Almayı düşünmüyorum ama bence ps5 daha mantıklı sebeplerine gelecek olursak :
Xboxa çıkan çoğu oyunu laptopumuzdan 1080p oynama şansımız var ama bazı çıkan mükemmel oyunlar ps e özel çıkıyor.
Bir de cd formatında alırsan ikinci elden satarak da bir devir gerçekleştirebilirsin diye biliyorum. O yüzden ps5 alırdım.

Ps5 stoklara girince 7500 lira civarı oluyor ama zaten ben hâlâ daha paramı biriktirmeye de devam ediyorum. Sizce ps5 mi mantıklı yoksa PC toplamak mı? Eğer PC toplarsam monitörde dahil olmak zorunda çünkü monitörüm yok ayrıca halihazırda bir gaming laptopum da bulunmakta. Sizce hangisi mantıklı?
PS 5 al bu zamanda pc alınmaz

Yapmayın hocam :D Serıes S o kadar güçsüz olamaz.
Yeni nesil oyunlarda 1080P60 hedefliyor.

hocam 4 terofllops gücünde Gtx 1060 3 gb dengi oluyor ancak konsol oyunlarında ki optimizasyondan dolayı daha güçlü gibi gözüküyor.

Laptop'un varsa Xbox'ın hiçbir esprisi yok hepsi PC'de var zaten.

6000 liraya PS5 dijital al keyfine bak.

Laptop'un varsa Xbox'ın hiçbir esprisi yok hepsi PC'de var zaten.

6000 liraya PS5 dijital al keyfine bak.

hocam 6k’ya ps5 dijital yok ki. Dijital olanlar 8k olmuş o da ithalatçı garantili.

hocam 6k’ya ps5 dijital yok ki. Dijital olanlar 8k olmuş o da ithalatçı garantili.
İthalatçı garantiliyi boşver Sony Eurasia garantili resmi fiyat 5999 TL'dir.

site ile iletişime geç ismini sıraya yazdır. Stok olunca arayıp haber veriyorlar ve alışverişini tamamlıyorsun. (y)

Dijital 5999 diskli 7500 tl temiz.

Ps5 stoklara girince 7500 lira civarı oluyor ama zaten ben hâlâ daha paramı biriktirmeye de devam ediyorum. Sizce ps5 mi mantıklı yoksa PC toplamak mı? Eğer PC toplarsam monitörde dahil olmak zorunda çünkü monitörüm yok ayrıca halihazırda bir gaming laptopum da bulunmakta. Sizce hangisi mantıklı?
rekabetçi oyunlar seviyorsan csgo valorant gibi pc hikaye tarzlı oyunlar seviyorsan ps5 ama bence ps5 alma xbox series x al çok iyi bir gamepas sistemi var

CD li ps5 al knk. Keyfine bak. Böyle bişe yok. Müthiş bir cihaz yapmıslar. Kolları falan çok efsane. 7500 TL ye toplacağın sistemden kat kat daha zevk alacağından eminim. 7500 tl ye sistem mi toplacaksın ekipman mı? monitör mü? Eli yüzü düzgün bir ekran kartı zaten 6-7 k :D

online oyuncuysan kesinlikle pc al.
Ama singleplayer takılcam parası dert değil dersen ps5

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,460
Üyeler
186,340
Son üye