Hayırlı Olsuna Geldik Technopat Sosyal'den

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Severek kullanıyoruz

Bende Technopat'tan geldim. İsmim bile aynı. Durmadan ban yiyordum geçtim buraya.

Technopat forumda küfür edenler burada uslu çocuk olmuşlar. Sırf DA forumu savunduğum için 1 ay ban yedim Technopat forumdan. 2 senedir Technopat sosyal de takılıyordum artık banım açılsa bile dönmem oraya. Artık burayı daha iyi bir yer yapmaya çalışacağım. Pislik Technopat kitlesi hepiniz koyun gibi küfür edip hakaret ediyorsunuz. Recep Baltaş ve diğer yöneticilere hiçbir lafım yok ama kitlesi...
Hepiniz mi? Yönetimle kafamız uyuşmuyor ama çok iyi insanlar da var orada. Yalnız bazı kişiler çok önyargılı.

Burada 2harften ban yemezsiniz :)

Technopat'da bir soru sorduğum zaman yaklaşık 6 saat sonra onaylandığını biliyorum. Böyle saçma bir algoritmaya karşı tercihim her zaman DA olmuştur. Çünkü böyle nezih bir ortamda kendime bir şeyler katmayı hep istemişimdir. Ama asla Technopat'da aktifliği sürdürmek istemem. Bir soru soruyorum adamlar dalga geçer gibi alakasız şeyler yazıyorlar yorum kasmak için. Soru sahibini bilgisayardan anlamayan altmış yaşında dede sanıyorlar sanırım. Saçmalık yahu. Burada bulunan nezih ortamın binde birini asla Technopat'da görmedim. Sonuna kadar tercihim DA olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burada 2harften ban yemezsiniz :)
Technopat: 😡

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri