Şuan sınıfta kalır mıyım ?

Mamyy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,414
1. dönem ortalamam 69.5 2. dönem sınavlara giremeyeceğim normalde 50 üstü ortalama geçiyor diye biliyorum ama şöyle bir şey okudum lise hayatında en fazla 6 tane mi ne zayıfın olması lazımmış benim 9 da 5 zayıf 10 da ise 1 zayıf vardı. Şimdi ise ingilizceden zayıfım var toplam 7 oldu şimdi sınıfta kalır mıyım böyle ziya bunu yeni kural olarak getirmiş galiba

İlk defa duydum hocana sorabilirsin en mantıklı o olur

1. dönem ortalamam 69.5 2. dönem sınavlara giremeyeceğim normalde 50 üstü ortalama geçiyor diye biliyorum ama şöyle bir şey okudum lise hayatında en fazla 6 tane mi ne zayıfın olması lazımmış benim 9 da 5 zayıf 10 da ise 1 zayıf vardı. Şimdi ise ingilizceden zayıfım var toplam 7 oldu şimdi sınıfta kalır mıyım böyle ziya bunu yeni kural olarak getirmiş galiba
öyle bir şey olsaydı ben liseyi hayatta geçemezdim heralde 6 zayıf felan ilk kez duydum

Benin ortalamam 50 ve 5dersten kaliyorum 9. Sinifm ve 2.sinavlara giricem ve edebiyatdanda kaliyom

Herkesin ortalaması çok kötü bir tek benim mi iyi benim en düşük 97 oldu bu 7 sene boyunca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca ben de sonraki sene 8.sınıf olacam

1 sene boyunca 6dan fazla dersten kaldıysan oluyor o

Herkesin ortalaması çok kötü bir tek benim mi iyi benim en düşük 97 oldu bu 7 sene boyunca

Orta okul kolay benimde notlarım 96-98 arasıydı sene sonları 5-6-7-8' de sonra pat 75 sonra pat 60 oldu işte bu sene

Yanı 10. Sınıf ortalamam şuan 80 benim 1 tane dersim 49.33 oda felsefe. Sınavlar aslında çalışınca zor değil ama sizde sınavlar nasıl oldu bilemem biz günde 2 sınav olduk felsefe sınavının denk geldiği gün 3 sınav vardı ondan böyle oldu sağolsun hoca da puanı silah zoruyla verdi sanki, felsefe 49.33 de kaldı şaka gibi...

4 sene boyunca 6 dersten sorumlu olma hakkın var, dersten kalınca sorumlu olmuyorsun direk. ben böyle biliyorum.

Ortaokula gidiyorsun çünkü. Benim de 9. sınıfa kadar 99'un altına ortalamam düşmedi. Ama liseye geçince işler değişiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,714
Üyeler
186,777
Son üye
aviciisheir
Geri