l klavye ve mouse onerisi

Muri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,539
Mouse razer deathadder düşünüyorum.
Klavyeyi bilmiyorum ama asus scope cok hoşuma gitti biraz daha çıkıp onu mu alsam? Bilek desteklisi.önerileriniz var ise beklerim.

Hangi Deathadder modelini düşünüyorsunuz? Onun yerine Razer Viper öneririm.

deathadder Yerine rival 710 veya 600 düşünebilirsin kalvye güzel

kardeşim sakin bu ne :)
Kanki yemin ederim bıktım ya. Herkes kafasına göre konu açıyor. Klavye alcam sizce ne alayım yazanlar var. 1500tl'lik klavyeyi atınca da laf yiyoruz. Öneri konularının en az çeyreğinde bütçe belirtilmiyor.

Kanki yemin ederim bıktım ya. Herkes kafasına göre konu açıyor. Klavye alcam sizce ne alayım yazanlar var. 1500tl'lik klavyeyi atınca da laf yiyoruz. Öneri konularının en az çeyreğinde bütçe belirtilmiyor.
Kankam biraz gerginsin :) klavye ve mousenin fiyatı belli az çok fark ettiysen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi Deathadder modelini düşünüyorsunuz? Onun yerine Razer Viper öneririm.
Elite elime uyacağını düşündüğüm için o mouseyi seçtim aslında yapısı falan hoşuma gitti ama o fiyata daha iyileri bulmak mümkün tabii ki ama hoş mouse ne yapalim :)

Kankam biraz gerginsin :) klavye ve mousenin fiyatı belli az çok fark ettiysen.
Lafım sana değil dostum. Gerginlik konusunda haklısın. Forumda çok vakit geçirince oluyor böyle. Konu onay sistemi gelmediği sürece de böyle olacak sanırım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri
Lafım sana değil dostum. Gerginlik konusunda haklısın. Forumda çok vakit geçirince oluyor böyle. Konu onay sistemi gelmediği sürece de böyle olacak sanırım.
Bence bu haliyle daha iyi evet biraz sıkıntılı adam trolluyor brawl stars sistem 5k diye de yapacak bişey yok böylesi daha iyi acil yardım bekleyenler oluyor,ufak soru soranlar oluyor böylelikle daha hızlı ve kolay yardım edilebiliniyor.

Geri