Kanki yemin ederim bıktım ya. Herkes kafasına göre konu açıyor. Klavye alcam sizce ne alayım yazanlar var. 1500tl'lik klavyeyi atınca da laf yiyoruz. Öneri konularının en az çeyreğinde bütçe belirtilmiyor.kardeşim sakin bu ne![]()
Kankam biraz gerginsinKanki yemin ederim bıktım ya. Herkes kafasına göre konu açıyor. Klavye alcam sizce ne alayım yazanlar var. 1500tl'lik klavyeyi atınca da laf yiyoruz. Öneri konularının en az çeyreğinde bütçe belirtilmiyor.
Elite elime uyacağını düşündüğüm için o mouseyi seçtim aslında yapısı falan hoşuma gitti ama o fiyata daha iyileri bulmak mümkün tabii ki ama hoş mouse ne yapalimHangi Deathadder modelini düşünüyorsunuz? Onun yerine Razer Viper öneririm.
Lafım sana değil dostum. Gerginlik konusunda haklısın. Forumda çok vakit geçirince oluyor böyle. Konu onay sistemi gelmediği sürece de böyle olacak sanırım.Kankam biraz gerginsinklavye ve mousenin fiyatı belli az çok fark ettiysen.
Bence bu haliyle daha iyi evet biraz sıkıntılı adam trolluyor brawl stars sistem 5k diye de yapacak bişey yok böylesi daha iyi acil yardım bekleyenler oluyor,ufak soru soranlar oluyor böylelikle daha hızlı ve kolay yardım edilebiliniyor.Lafım sana değil dostum. Gerginlik konusunda haklısın. Forumda çok vakit geçirince oluyor böyle. Konu onay sistemi gelmediği sürece de böyle olacak sanırım.