9.sınıfım Kimya ort. 45 kaldım mı sorumlu u geçtiö

Ortalaman 50 üstündeyse ;
Eğer 3 ders üstünden kaldıysan kaldığın derslerden sorumluluk sınavın olur.
Eğer Edebiyat + 1 veya 2 dersden kaldıysan gene girersin.
Eğer ki bir tek sadece Kimyadan kaldıysan Sorumluluğa girmezsin diye biliyorum
Yanlış bilgi.

Ortalaman 50 üstündeyse ;
Eğer 3 ders üstünden kaldıysan kaldığın derslerden sorumluluk sınavın olur.
Eğer Edebiyat + 1 veya 2 dersden kaldıysan gene girersin.
Eğer ki bir tek sadece Kimyadan kaldıysan Sorumluluğa girmezsin diye biliyorum
ben 10. sınıfta ilk dönemi 5 dersten kalarak 50 üstü ortalama ile geçtim sorumluluk felan olmadı (edebiyatı da geçtim)

Doğrusu nedir hocam? Tek dersden kaldım fakat sorumluluk sınavım yok.
9 ve 10. sınıfta tek dersden kaldım fakat sorumluluk sınavına girmedim.
Ortalaman 50'nin altındaysa ve kaç dersten kaldıysan o derslerin sorumluluğuna giriyorsun.Ortalaman 50'nin üstündeyse Sadece Edebiyat'tan sınava giriyorsun.3 veya 5'ti sanırım bu kadar dersten kalıyorsan sınıfı geçemiyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam Ana derslerden biri değil mi yaw değilse sileyim hemen.
Değil sadece Edebiyat baraj ders.

Ortalaman 50'nin altındaysa ve kaç dersten kaldıysan o derslerin sorumluluğuna giriyorsun.Ortalaman 50'nin üstündeyse Sadece Edebiyat'tan sınava giriyorsun.3 veya 5'ti sanırım bu kadar dersten kalıyorsan sınıfı geçemiyorsun.

Değil sadece Edebiyat baraj ders.
Bu Bilgi için teşekkürler Sileyim hemen Yorumu.

Boşver çalışmayan kişi düşük alacak tabi, bir o akıllı sanki 1. Ünitenin neredeyse sadece 1. Konusu çıktı ona bile çalışmıyorlar.
Dostum düşünme tarzın çok yanlış.Edebiyat'a öküz gibi çalışmama rağmen 9. sınıf 1. dönemi ortalamam 47.5'tu 2. döneme 1. Dönem notları girildiğinden kaldım sınava girdim ve geçtim.Arkadaşın ilgi alanı Kimya değil demek ki.

Boşver çalışmayan kişi düşük alacak tabi, bir o akıllı sanki 1. Ünitenin neredeyse sadece 1. Konusu çıktı ona bile çalışmıyorlar.
Kimse kimseden üstün değildir.O da aynı sen de.

Ortalaman 50'nin altındaysa yıl sonunda zaten sınıfta kalıyorsun hocam sorumluluk başka bişey değil mi :D. Ortalaman 50'nin üstündeyse ve Edebiyattan kaldıysan veyahut 3 dersden fazla dersden kaldıysan sorumluluğa giriyorsun "diye biliyorum" yanlış olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,572
Üyeler
185,126
Son üye
nerosinna
Geri