Xbox Series S Alınır Mı?

Tercih meselesi.
Ben minimum 5 yıl dedim ki dediğiniz gibi 8-9 yıl gidebilir.
Xbox 360 PS3 zamaninda çıktı bildiğim kadarıyla hayla oyun oynatıyor ama bı GTX 1660 ti alsanız maks 2 sene oynarsınız ultrada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki sadece hdd mi takabiliyoruz ssd falan takamıyor muyuz
Ssd takılabiliyor çok pahalı ama

Tercih meselesi.
Ben minimum 5 yıl dedim ki dediğiniz gibi 8-9 yıl gidebilir.
Yeni nesil ne zaman biterse o zamana kadar kullanılacak konsol mimarisi xbox series x mimarisi ile aynı değişen bir şey yok 8 9 yıl değil ne zaman yeni nesil biter ozaman büyük ihtimalle bu nesil daha başlamadı bi en az 9 senesi var

Yeni nesil ne zaman biterse o zamana kadar kullanılacak konsol mimarisi xbox series x mimarisi ile aynı değişen bir şey yok 8 9 yıl değil ne zaman yeni nesil biter ozaman büyük ihtimalle bu nesil daha başlamadı bi en az 9 senesi var
Ps 6 çıkınca biticek oyun alması

Ben 4500 e almıştım bir kaç önce. Optimizasyon olarak felaket kötü bir konsol bazen xbox one s in grafikleri daha iyiydi dediğim oldu. gta 5 te falan kör oluyorum 720p 30 fps .bazı oyunlarda gücünü gösteriyor ama. kullanılabilir hafiza 364gb az değil ama bilgin olsun.

Peki arkadaşlar bu monitör ile oynanır mı ve ya monitör önerisi yapar mısınız ya da tv de mi oynanır bu

Ben 4500 e almıştım bir kaç önce. Optimizasyon olarak felaket kötü bir konsol bazen xbox one s in grafikleri daha iyiydi dediğim oldu. gta 5 te falan kör oluyorum 720p 30 fps .bazı oyunlarda gücünü gösteriyor ama. kullanılabilir hafiza 364gb az değil ama bilgin olsun.
Nasıl GTA 5 güncelleme gelmedi diye öyle asssains Creed vallahla oynadinmi hiç

bende kullanıyorum series s alakası bile yok yanlış bilgilendirme yapma 2k çözünürlükte oyunlar optimize ediliyor sen heralde tost makinesine bağlıyorsun konsolu

Geri