Xbox 360 PS3 zamaninda çıktı bildiğim kadarıyla hayla oyun oynatıyor ama bı GTX 1660 ti alsanız maks 2 sene oynarsınız ultradaTercih meselesi.
Ben minimum 5 yıl dedim ki dediğiniz gibi 8-9 yıl gidebilir.
Ssd takılabiliyor çok pahalı amapeki sadece hdd mi takabiliyoruz ssd falan takamıyor muyuz
Yeni nesil ne zaman biterse o zamana kadar kullanılacak konsol mimarisi xbox series x mimarisi ile aynı değişen bir şey yok 8 9 yıl değil ne zaman yeni nesil biter ozaman büyük ihtimalle bu nesil daha başlamadı bi en az 9 senesi varTercih meselesi.
Ben minimum 5 yıl dedim ki dediğiniz gibi 8-9 yıl gidebilir.
Xbox un önerdiği ssd çok pahalıpeki sadece hdd mi takabiliyoruz ssd falan takamıyor muyuz
HDD ya da SSD takamazsın. Sadece eski nesil oyunlar için takmak istersen, o ayrı konu.peki sadece hdd mi takabiliyoruz ssd falan takamıyor muyuz
Ps 6 çıkınca biticek oyun almasıYeni nesil ne zaman biterse o zamana kadar kullanılacak konsol mimarisi xbox series x mimarisi ile aynı değişen bir şey yok 8 9 yıl değil ne zaman yeni nesil biter ozaman büyük ihtimalle bu nesil daha başlamadı bi en az 9 senesi var
Depolama için takabilir ama oyunu oynayaamazHDD ya da SSD takamazsın. Sadece eski nesil oyunlar için takmak istersen, o ayrı konu.
Nasıl GTA 5 güncelleme gelmedi diye öyle asssains Creed vallahla oynadinmi hiçBen 4500 e almıştım bir kaç önce. Optimizasyon olarak felaket kötü bir konsol bazen xbox one s in grafikleri daha iyiydi dediğim oldu. gta 5 te falan kör oluyorum 720p 30 fps .bazı oyunlarda gücünü gösteriyor ama. kullanılabilir hafiza 364gb az değil ama bilgin olsun.
Ne anlamı kaldı o zaman?Depolama için takabilir ama oyunu oynayaamaz
bende kullanıyorum series s alakası bile yok yanlış bilgilendirme yapma 2k çözünürlükte oyunlar optimize ediliyor sen heralde tost makinesine bağlıyorsun konsoluBen 4500 e almıştım bir kaç önce. Optimizasyon olarak felaket kötü bir konsol bazen xbox one s in grafikleri daha iyiydi dediğim oldu. gta 5 te falan kör oluyorum 720p 30 fps .bazı oyunlarda gücünü gösteriyor ama. kullanılabilir hafiza 364gb az değil ama bilgin olsun.
Oyun indirdiği de bitirdiğinde hdd ye takar sıkıldığında oynar yüklenmesine gerek kalmazNe anlamı kaldı o zaman?
Eski oyunlarda çalıştığını belirttim.