Neler Yeni

Xbox Series S Alınır Mı?

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Peki önerebileceğiniz 1080p tv varmı
Televizyon alınacaksa 4K alınmalı artık ancak sorun şu ki Series S 4K desteklemiyor.

Bu modelde Ambilight teknolojisi var mesela oyunda gökyüzüne bakarsanız televizyonun arkasında yer alan LED ışıklar da gökyüzünün rengine bürünüyorlar, aynı şekilde bir patlama olduğu zaman da kırmızı ve siyah renge geçiş yapıyorlar yani kısacası ekranda hangi renkler varsa aynı renge dönüyor LED'ler.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Televizyon alınacaksa 4K alınmalı artık ancak sorun şu ki Series S 4K desteklemiyor.

Hocam bizimde sorun şu ki bizim evdeki televizyon 720p yani 1080p ve ya 2k tv bile benim işimi görecektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Alper alper
Yanlış Bilgilendirme

mythrowib

80+ Silver
gamepass ile çok iyi bir ikili. alınır ama bence bir tanede harici disk alın 512 gb yo ama 360 gb fln kalıyor size
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence alınmaz konsolda grafikler epey kötü ve o kadar hikaye bazlı oyun oynamiyorsaniz gidin bi apu islemcili pc alın keskin grefiklerin tadına bakın derim
abi siz şakamı sınız? aga bu ne ya geçen senin gibi bir çocuğa laf anlatırken ban yedim. şaka gibi

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,492
İsim
Mert Can Ergün
xbox series s alınır 2k 60fps-120fps veriyor her monitör destek vermeyebilir 120fps desteği

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
5500TL pahalı geldi.
Artı ve Eksi yönlerini kısaca söylemem gerekirse

Artı yönleri
1. Fiyat konusunda avantajlı. O fiyata toplayacağın PC den çok daha iyi performans veriyor.
2. Tasarımı bana göre çok güzel ve boyutu gerçekten çok küçük.
3. Güncellik konusunda ise yeni nesildeki en ucuz konsol ancak tahminimce minimum 5-6 sene yeni çıkan oyunları alır.
4. Oyun fiyatları konusunda yeni çıkan oyunlar genelde Playstation Store ile aynı oluyor ancak indirim dönemlerinde oyunlar gerçekten ucuz oluyor ve cüzdan yakmıyor diyebilirim. Fiyatlara göz atabilirsiniz.
5. Gamepass sistemi zaten bu konsolu almak için tek bir neden bile olabilir. Konsol için Gamepass gerçekten çok zengin ve ucuz. 30TL fiyata bir sürü oyun oynuyorsun.
6. Yine sanırsam istersen konsol üzerinden Twitch yayını açabiliyorsun, Tam emin olmamakla beraber daha yeni Microsoft Edge geldi.
7. Yine Steam kurucusunun yaptığı göndermede Steam ile Xbox tarafında bir iş birliği olacağı yönünde. Güzel bir şey çıkarsa bu ikisi arasında mükemmel olur.
8. Gamepad konusunda ise bence güzel. Pilli olması bana göre eksi sonradan bir batarya alırsın çok da pahalı değil.
9. Bazı oyunların klavye mouse desteği var.

Eksi Yönleri
1. Gamepad pilli olması
2. Depolama alanının az olması
3. Ön taraftaki portun USB 2.0 olması
4. Depolama arttırma seçeneğinin çok pahalı olması

Bu videodaki gibi yaparak depolamaya çözüm var diye biliyorum

Pil konusunda ise şöyle bir cihaz var

Mert

80+ Silver
peki game pass sistemi nasıl işliyor çok bilgim yokta mesela gamepass e gelen bir oyun sonsuza kadar benle mi kalıyor ya da 1 ay falan mı oynayabiliyorum sadece cevap verirseniz sevinirim
Gamepass üyeliğiniz devam ettiği sürece gamepass dahilindeki tüm oyunları ek bir ücret ödemeden oynayabilirsiniz. Oyunlar sistemde belirlenmiş sürelerde kalır ve kalkar. Gelmesi ve gitmesi arasındaki süreler oldukça makul.

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
xbox series s alınır 2k 60fps-120fps veriyor her monitör destek vermeyebilir 120fps desteği
120 fps veriyor ama senin mönitörün hz si düşükse 120 den mönitör o akıcılığı vermez ama cihazda 120 fps oynatır

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,492
İsim
Mert Can Ergün
120 fps veriyor ama senin mönitörün hz si düşükse 120 den mönitör o akıcılığı vermez ama cihazda 120 fps oynatır
144 hz monitör olsa bile vermez monitör desteği vermesi lazım

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Gamepass üyeliğiniz devam ettiği sürece gamepass dahilindeki tüm oyunları ek bir ücret ödemeden oynayabilirsiniz. Oyunlar sistemde belirlenmiş sürelerde kalır ve kalkar. Gelmesi ve gitmesi arasındaki süreler oldukça makul.
Peki gamepass e gelen bir oyun sonrada gidiyor mu?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,542
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Bu videodaki gibi yaparak depolamaya çözüm var diye biliyorum

Pil konusunda ise şöyle bir cihaz var

Evet doğrudur. Ancak batarya konusunda sahte olduğu için zarar verir mi fikrim yok. Şarjlı pil kullanmak daha mantıklı gibi geliyor bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki gamepass e gelen bir oyun sonrada gidiyor mu?
Evet öyle bir olasılık var.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Top Bottom