- Reaksiyon skoru
- 76
Varmıdır forza için ideal bir direksiyon Logitech aslında en iyisi ama 3500 4000de veresi gelmiyor insanın rampage v900da da baktığım kadarıyla çok sorun var
Knk böyle şeylerde sabır edip para biriktirip kalitelisini alacaksın seni yıllarca zevkle götürecek.Varmıdır forza için ideal bir direksiyon Logitech aslında en iyisi ama 3500 4000de veresi gelmiyor insanın rampage v900da da baktığım kadarıyla çok sorun var
Hocam en düşük ve iyi g29 var. Ucuz olan modeller oyunla tam senkronize bir şekilde çalışmıyor ve oyun zevkinin içine ediyor.Varmıdır forza için ideal bir direksiyon Logitech aslında en iyisi ama 3500 4000de veresi gelmiyor insanın rampage v900da da baktığım kadarıyla çok sorun var
Kanka orası öylede 4 bin lira sadece direksiyon setine versem içim acırKnk böyle şeylerde sabır edip para biriktirip kalitelisini alacaksın seni yıllarca zevkle götürecek.
Dediğin doğru baktım dandik direksiyonlara klavyeden oynasan daha zevkli belki 2bin civarı güzel bir şey vardır diye açtım konuyuHocam en düşük ve iyi g29 var. Ucuz olan modeller oyunla tam senkronize bir şekilde çalışmıyor ve oyun zevkinin içine ediyor.
logitech formula al 2. el 100tlKanka orası öylede 4 bin lira sadece direksiyon setine versem içim acır![]()
Öylede güzel olur ama direksiyon tadı vermez bence hocam. Böyle okşicaksın o direksiyonuDireksiyon yerine ps yasa Xbox kolu falan alsam nasıl olur ?
4k veya 5k vermek yerine kapıda 25k lık doğanı kullanmak daha mantıklı geliyor bana haksız mıyım?Kanka orası öylede 4 bin lira sadece direksiyon setine versem içim acır![]()
Kesinlikle haklısın ama Türkiye'de yaşıyoruz 25k hurda parçasına vermektense 3 4 k buna ver oyunda olsa lambo sürmüş oluruz4k veya 5k vermek yerine kapıda 25k lık doğanı kullanmak daha mantıklı geliyor bana haksız mıyım?
Kusura bakma arabama hurda dedirtmem o bir otoban faresi...Kesinlikle haklısın ama Türkiye'de yaşıyoruz 25k hurda parçasına vermektense 3 4 k buna ver oyunda olsa lambo sürmüş oluruz![]()