BarbaraPalvin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,810
Bugün saat 1de kargom şehre gelmiş fakat dağıtıma çıkmamış bir kaç kere daha böyle olmuştu öğlen 3-4 gibi gelmişti bugün de gelir mi?
5 e kadar yetiştirirlerse getirirler. Yetiştiremezlerse de yarın gelir.Bugün saat 1de kargom şehre gelmiş fakat dağıtıma çıkmamış bir kaç kere daha böyle olmuştu öğlen 3-4 gibi gelmişti bugün de gelir mi?
3 seferdir aynı kargo getiriyor yani 'Yurtiçi Kargo' ve buraya geldiği gün dağıtıma çıkarıyorlarHangi kargo ?
Getiren kargo şirketi sizin orada iyi mi ona da bağlı
Yurtiçi genel olarak çok iyi. Bu gün gelir yüksek ihtimalle3 seferdir aynı kargo getiriyor yani 'Yurtiçi Kargo' ve buraya geldiği gün dağıtıma çıkarıyorlar
Allah bilir dostum. Bana evde yoktunuz diye kargomu getirmemişlerdi. Bu tam kapanmanın başları geçen sene.Bugün saat 1de kargom şehre gelmiş fakat dağıtıma çıkmamış bir kaç kere daha böyle olmuştu öğlen 3-4 gibi gelmişti bugün de gelir mi?
3 seferdir kargo öğlen geliyor ve yine öğlen dağıtıma çıkıyor o yüzden bir ihtimal gelebilirbüyük ihtimalle gelmez genelde sabah şubeye ulaşmış olan kargolar aynı gün dağıtıma çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ha gelir se de şansına güzel olur yani
Bugün eğer getirmezseler kargoyu gidip alabilir miyim?Yurtiçi genel olarak çok iyi. Bu gün gelir yüksek ihtimalle
Yarın 19 Mayıs dolayısıyla kapalı değil mi5 e kadar yetiştirirlerse getirirler. Yetiştiremezlerse de yarın gelir.
Gidip alabilirsin diye biliyorum3 seferdir kargo öğlen geliyor ve yine öğlen dağıtıma çıkıyor o yüzden bir ihtimal gelebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bugün eğer getirmezseler kargoyu gidip alabilir miyim?
Çünkü yarın evde yokum
Yurt içi çalışıyor diye biliyorum.Yarın 19 Mayıs dolayısıyla kapalı değil mi