Öneri Ryzen 7 5800X için Anakart Önerisi

Mosquared

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
1800
amd ryzen 7 2700 işlemcim var güzel bi ana kart istiyorum ne almam gerekir işlemcimide ilerde

AMD RYZEN 7 5800X alıcam ona göre bi kart önerirseniz​

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Buna bütçen yeter mi ?
2700 ile kullanamazsınız*
NASIL YANİ 2700 LE NİYE KULLANAMIYIMKİ

Buna bütçen yeter mi ?
2700 ile kullanamazsınız*
BIOS desteği geldi eski nesil için aslında bazı B550 lere ama riske atmamak lazım 😀

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
amd ryzen 7 2700 işlemcim var güzel bi ana kart istiyorum ne almam gerekir işlemcimide ilerde

AMD RYZEN 7 5800X alıcam ona göre bi kart önerirseniz​

Buna bakabilirsin. Hem çipset hem model olarak çok iyi bir anakart. Aslında B550 modeller de var aklımda ama şuan R7 2700 ile kullanacağınız için X570 daha mantıklı geldi.

5800x alacağın zaman bu anakartı almanı öneririm.
Elindeki anakart ile 2700 işlemciyi kullanabilirsin , bir sorun olmaz
BEN SORUN OLUCAĞINDAN DİYİL SİSTEMİMİ GÜÇLENDİRİCEM İŞLEMCİMİ DEĞİŞTİRİCEĞİM İÇİN ANA KART İSTİYORUM 2 SİNİ BİRDEN ALAMAM SUAN DEDİM ENAZINDAN BİRİNDEN BAŞLAYALIM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buna bakabilirsin. Hem çipset hem model olarak çok iyi bir anakart. Aslında B550 modeller de var aklımda ama şuan R7 2700 ile kullanacağınız için X570 daha mantıklı geldi.
BUNDADA BÜTÇE Bİ TIK FAZLA

BIOS desteği geldi eski nesil için aslında bazı B550 lere ama riske atmamak lazım 😀
ASLINDA ONU TAM ÖĞRENE BİLSEM ALIRDIM BU ANA KARTI

BEN SORUN OLUCAĞINDAN DİYİL SİSTEMİMİ GÜÇLENDİRİCEM İŞLEMCİMİ DEĞİŞTİRİCEĞİM İÇİN ANA KART İSTİYORUM 2 SİNİ BİRDEN ALAMAM SUAN DEDİM ENAZINDAN BİRİNDEN BAŞLAYALIM
bildiğim kadarıyla şu anda elinizdeki anakartla 5800xi kullanabilmeniz gerekiyor öyleyse 5800 alınız sonra anakart alın diğer türlü alamazısnız

ASLINDA ONU TAM ÖĞRENE BİLSEM ALIRDIM BU ANA KARTI
Linki güncellendim 1750 yazıyordu akakçede diye onu koydum sitede 2200TL yazıyormuş. Şuan koyduğum linkte 1888TL.

Caps Lock kapayın.
Para biriktirip ikisini birlikte alma imkanın var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,650
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri