NASIL YANİ 2700 LE NİYE KULLANAMIYIMKİBuna bütçen yeter mi ?![]()
Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.077,81 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2700 ile kullanamazsınız*
3.nesil ve üstünü destekliyor. Şu an hangi anakart var elinde ?NASIL YANİ 2700 LE NİYE KULLANAMIYIMKİ
3.nesil ve üstünü destekliyor. Şu an hangi anakart var elinde ?
BIOS desteği geldi eski nesil için aslında bazı B550 lere ama riske atmamak lazımBuna bütçen yeter mi ?![]()
Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.077,81 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2700 ile kullanamazsınız*
5800x alacağın zaman bu anakartı almanı öneririm.
amd ryzen 7 2700 işlemcim var güzel bi ana kart istiyorum ne almam gerekir işlemcimide ilerde
AMD RYZEN 7 5800X alıcam ona göre bi kart önerirseniz
BEN SORUN OLUCAĞINDAN DİYİL SİSTEMİMİ GÜÇLENDİRİCEM İŞLEMCİMİ DEĞİŞTİRİCEĞİM İÇİN ANA KART İSTİYORUM 2 SİNİ BİRDEN ALAMAM SUAN DEDİM ENAZINDAN BİRİNDEN BAŞLAYALIM5800x alacağın zaman bu anakartı almanı öneririm.
Elindeki anakart ile 2700 işlemciyi kullanabilirsin , bir sorun olmaz
BUNDADA BÜTÇE Bİ TIK FAZLABuna bakabilirsin. Hem çipset hem model olarak çok iyi bir anakart. Aslında B550 modeller de var aklımda ama şuan R7 2700 ile kullanacağınız için X570 daha mantıklı geldi.![]()
ASUS Tuf Gaming PLUS X570 AM4 DDR4 4400DP HDMI Çift M2+6 SATA USB3.2 Aura RGB ATX 128GB’a Kadar Ram DesteÄi Anakart
90MB1180-M0EAY0www.mediamarkt.com.tr
ASLINDA ONU TAM ÖĞRENE BİLSEM ALIRDIM BU ANA KARTIBIOS desteği geldi eski nesil için aslında bazı B550 lere ama riske atmamak lazım![]()
bildiğim kadarıyla şu anda elinizdeki anakartla 5800xi kullanabilmeniz gerekiyor öyleyse 5800 alınız sonra anakart alın diğer türlü alamazısnızBEN SORUN OLUCAĞINDAN DİYİL SİSTEMİMİ GÜÇLENDİRİCEM İŞLEMCİMİ DEĞİŞTİRİCEĞİM İÇİN ANA KART İSTİYORUM 2 SİNİ BİRDEN ALAMAM SUAN DEDİM ENAZINDAN BİRİNDEN BAŞLAYALIM
Linki güncellendim 1750 yazıyordu akakçede diye onu koydum sitede 2200TL yazıyormuş. Şuan koyduğum linkte 1888TL.BEN SORUN OLUCAĞINDAN DİYİL SİSTEMİMİ GÜÇLENDİRİCEM İŞLEMCİMİ DEĞİŞTİRİCEĞİM İÇİN ANA KART İSTİYORUM 2 SİNİ BİRDEN ALAMAM SUAN DEDİM ENAZINDAN BİRİNDEN BAŞLAYALIM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
BUNDADA BÜTÇE Bİ TIK FAZLA
ASLINDA ONU TAM ÖĞRENE BİLSEM ALIRDIM BU ANA KARTI
PARDON BEN YANLIŞ TIKLAMIŞIMBuna bakabilirsin. Hem çipset hem model olarak çok iyi bir anakart. Aslında B550 modeller de var aklımda ama şuan R7 2700 ile kullanacağınız için X570 daha mantıklı geldi.![]()
ASUS Tuf Gaming PLUS X570 AM4 DDR4 4400DP HDMI Çift M2+6 SATA USB3.2 Aura RGB ATX 128GB’a Kadar Ram DesteÄi Anakart
90MB1180-M0EAY0www.mediamarkt.com.tr
Caps Lock kapayın.BEN SORUN OLUCAĞINDAN DİYİL SİSTEMİMİ GÜÇLENDİRİCEM İŞLEMCİMİ DEĞİŞTİRİCEĞİM İÇİN ANA KART İSTİYORUM 2 SİNİ BİRDEN ALAMAM SUAN DEDİM ENAZINDAN BİRİNDEN BAŞLAYALIM
BUNDADA BÜTÇE Bİ TIK FAZLA