Apex 3 Klavye Hakkında

tt1905

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçem var almaya, madem o kadar paran var mekanik alsana diyeceksiniz ki haklısınız da, ama mekanik istemediğim için almak istiyorum ve bir kaç sorum var.
1-)RGB'si güzel mi, ışık kuvveti yeterli mi
2-) Tepki süresi düşük mü?
3-) 20 milyon tuş ömrü yeterli mi?
4-) Basım hissi yumuşak mı?

Mekanik takıntın yok ne güzel,kaçırma APEX 3'ü.
Genel olarak sorularına cevap vermek gerekirse,RGB'si güzel ve ışık kuvveti yeterli.Tuş ömrü fazlasıyla yeterli ek olarak hissiyatıda çok iyi.

Klavye güzel ama fiyatı aşırı fazla. Mekanik istemiyorsanız Corsair K55, HyperX Alloy Core RGB ve Logitech g213 gibi klavyeleri düşünebilirsiniz bence.

çok şık bende almayı düşünmüştüm indirimdeyken fakat indirim bittiği için mekanik aldım. eğer beklersen tekrar olabilir belki. mediamarkt'da 470tl ymiş dün. parasına sonuna kadar değer kullanım ömrü yeterli kalite farkı var gerçekten boşuna vermiyorsun o parayı merak etme. ama indirime denk getirmeye çalış bence

Bütçem var almaya, madem o kadar paran var mekanik alsana diyeceksiniz ki haklısınız da, ama mekanik istemediğim için almak istiyorum ve bir kaç sorum var.
1-)RGB'si güzel mi, ışık kuvveti yeterli mi
2-) Tepki süresi düşük mü?
3-) 20 milyon tuş ömrü yeterli mi?
4-) Basım hissi yumuşak mı?
mekanik alman çok iyi olur eğer sesinden rahatsızsan kahverengi yada kırmızı switch alabilirsin ha bide şu var ben 2 seneden beri 10tl lik mebran kullanıyorum öküz gübü cs oynuyorum basım ömrü 2m ama hala kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,299
Üyeler
188,401
Son üye
Depresifff
Geri