MrBonapart
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,377
- Konu Sahibi Konu Sahibi
sanmıyorum.RVN için de aynı politikayı uygulayacaklar mı?
sanmıyorum.RVN için de aynı politikayı uygulayacaklar mı?
Anladığım kadarıyla ödeme limitlerinin zamanları değişmiş. 0.05 e ulaştığımız zaman da 1 ay sonunda mi ödeme yapılacak o nasıl oluyor demek istemiştimnasıl yani?
0.01 Üzerine her ayın 28'inde ödeme olacak.Anladığım kadarıyla ödeme limitlerinin zamanları değişmiş. 0.05 e ulaştığımız zaman da 1 ay sonunda mi ödeme yapılacak o nasıl oluyor demek istemiştim
Bunu gördüğüm iyi oldu, yerinde konu açmışsın. Normalde her 13-14 günde bir ödeme alıyordum ethermine üzerinden (0.05 ETH).0.01 Üzerine her ayın 28'inde ödeme olacak.
0.1 Üzerine günlük ödeme olacak.
Şuanda 7 gün içerisinde 0.05 birikirse 7 gün sonunda yatıyordu. Onda bi değişiklik olacak mı acabaBunu gördüğüm iyi oldu, yerinde konu açmışsın. Normalde her 13-14 günde bir ödeme alıyordum ethermine üzerinden (0.05 ETH).
Şimdi bir ay veya 26 gün olacak.
Her ne kadar binance geçmek istemesem de oraya yöneleceğim gibi duruyor. Binance daha az kazandırıyor çünkü
hocam 1 hazirandan sonra artık 15 günde bir yerine ayda 1 mi alıcaz ödemeleriEthermine'ın 1 Hazirandan sonra aylık ödeme yapma açıklamasından sonra yeni bir pool kullanmak istiyorum. Sizce ne olmalı? Sebebiyle açıklarsanız sevinirim.
(Tek kartla kazım yaptığım için yüksek gelir alamıyorum)
Aklımda Binance Pool var ama bilemedim açıkçası.
Nicehash kazımdan çok ekran kartını kiraladığın bir uygulama. Haliyle de kazançlar biraz düşük oluyor. Ödemeyi de BTC olarak almak bence dezavantaj, ama isteyen kullanabilir , neden olmasın.Nicehash öneririm.
Eğer günde 0.1 ETH kazmıyor isen veya 0.1 ETH'a 30 günden az bir sürede ulaşamıyor isen,hocam 1 hazirandan sonra artık 15 günde bir yerine ayda 1 mi alıcaz ödemeleri
Ethermine'dan daha çok para aldım nicehash kullanarak bu son 1 ay içerisinde. Kazançlar şuan çok iyi ama sürekli değişiyor bazen düşük olduğu da oluyor.Nicehash kazımdan çok ekran kartını kiraladığın bir uygulama. Haliyle de kazançlar biraz düşük oluyor. Ödemeyi de BTC olarak almak bence dezavantaj, ama isteyen kullanabilir , neden olmasın.
ethermine yanlış yaptı bize artık yollarımızı ayırma vakti gelmiştirNicehash kazımdan çok ekran kartını kiraladığın bir uygulama. Haliyle de kazançlar biraz düşük oluyor. Ödemeyi de BTC olarak almak bence dezavantaj, ama isteyen kullanabilir , neden olmasın.
(Ben nicehash kullanarak başlamıştım bu işe)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eğer günde 0.1 ETH kazmıyor isen veya 0.1 ETH'a 30 günden az bir sürede ulaşamıyor isen,
evet, 1 ay bekleyeceksin ödeme için...
Franki sistem iyimiş, kuzen falanız heralde. Benimki miningde iyi, seninki oyunda.Ethermine'dan daha çok para aldım nicehash kullanarak bu son 1 ay içerisinde. Kazançlar şuan çok iyi ama sürekli değişiyor bazen düşük olduğu da oluyor.
Güzelim karta GDDR6 koymuşlar yazık etmişler valla 60 mh alıyorum yazıkFranki sistem iyimiş, kuzen falanız heralde. Benimki miningde iyi, seninki oyunda.![]()