Ethermine Yeni Politika Sonrası Başka Bir Pool Arıyorum

Anladığım kadarıyla ödeme limitlerinin zamanları değişmiş. 0.05 e ulaştığımız zaman da 1 ay sonunda mi ödeme yapılacak o nasıl oluyor demek istemiştim

Anladığım kadarıyla ödeme limitlerinin zamanları değişmiş. 0.05 e ulaştığımız zaman da 1 ay sonunda mi ödeme yapılacak o nasıl oluyor demek istemiştim
0.01 Üzerine her ayın 28'inde ödeme olacak.
0.1 Üzerine günlük ödeme olacak.

0.01 Üzerine her ayın 28'inde ödeme olacak.
0.1 Üzerine günlük ödeme olacak.
Bunu gördüğüm iyi oldu, yerinde konu açmışsın. Normalde her 13-14 günde bir ödeme alıyordum ethermine üzerinden (0.05 ETH).
Şimdi bir ay veya 26 gün olacak.

Her ne kadar binance geçmek istemesem de oraya yöneleceğim gibi duruyor. Binance daha az kazandırıyor çünkü.

Nicehash öneririm.

Bunu gördüğüm iyi oldu, yerinde konu açmışsın. Normalde her 13-14 günde bir ödeme alıyordum ethermine üzerinden (0.05 ETH).
Şimdi bir ay veya 26 gün olacak.

Her ne kadar binance geçmek istemesem de oraya yöneleceğim gibi duruyor. Binance daha az kazandırıyor çünkü
Şuanda 7 gün içerisinde 0.05 birikirse 7 gün sonunda yatıyordu. Onda bi değişiklik olacak mı acaba

Ethermine'ın 1 Hazirandan sonra aylık ödeme yapma açıklamasından sonra yeni bir pool kullanmak istiyorum. Sizce ne olmalı? Sebebiyle açıklarsanız sevinirim.

(Tek kartla kazım yaptığım için yüksek gelir alamıyorum)

Aklımda Binance Pool var ama bilemedim açıkçası.
hocam 1 hazirandan sonra artık 15 günde bir yerine ayda 1 mi alıcaz ödemeleri

Nicehash öneririm.
Nicehash kazımdan çok ekran kartını kiraladığın bir uygulama. Haliyle de kazançlar biraz düşük oluyor. Ödemeyi de BTC olarak almak bence dezavantaj, ama isteyen kullanabilir , neden olmasın.

(Ben nicehash kullanarak başlamıştım bu işe)

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam 1 hazirandan sonra artık 15 günde bir yerine ayda 1 mi alıcaz ödemeleri
Eğer günde 0.1 ETH kazmıyor isen veya 0.1 ETH'a 30 günden az bir sürede ulaşamıyor isen,

evet, 1 ay bekleyeceksin ödeme için...

Nicehash kazımdan çok ekran kartını kiraladığın bir uygulama. Haliyle de kazançlar biraz düşük oluyor. Ödemeyi de BTC olarak almak bence dezavantaj, ama isteyen kullanabilir , neden olmasın.
Ethermine'dan daha çok para aldım nicehash kullanarak bu son 1 ay içerisinde. Kazançlar şuan çok iyi ama sürekli değişiyor bazen düşük olduğu da oluyor.

(Ben nicehash kullanarak başlamıştım bu işe)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer günde 0.1 ETH kazmıyor isen veya 0.1 ETH'a 30 günden az bir sürede ulaşamıyor isen,

evet, 1 ay bekleyeceksin ödeme için...
ethermine yanlış yaptı bize artık yollarımızı ayırma vakti gelmiştir

Ethermine'dan daha çok para aldım nicehash kullanarak bu son 1 ay içerisinde. Kazançlar şuan çok iyi ama sürekli değişiyor bazen düşük olduğu da oluyor.
Franki sistem iyimiş, kuzen falanız heralde. Benimki miningde iyi, seninki oyunda. :)

Valla istediği kadar geç yollasın zaten temmuzdan sonra eth mining ne olacağı belirsiz.Temmuza kadar etherminede devam et nasılda 1 ay sonunda kastığın miktar hesabına yatıcak ve elinde tutmanı öneririm.2.0 dan sonra değerlenmesi muhtemel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,418
Üyeler
192,712
Son üye
Emresnckttn
Geri