barbaraforever
80+
- Reaksiyon skoru
- 162
arkadaşlar merhaba valorant hesabı alıcaktım adamla konuşmuştuk parayı attım ama o beni engelledi hesabı da vermedi ne yapmam gerek 18 yaşından küçüğüm
valohesapsaticinizAdamın hesabını ver.
arkadaşlar merhaba valorant hesabı alıcaktım adamla konuşmuştuk parayı attım ama o beni engelledi hesabı da vermedi ne yapmam gerek 18 yaşından küçüğüm
valohesapsaticiniz
Geçmiş olsun. Kaç lira dolandırıldın umarım yüksek bir miktar değildir...
O para gitti geçmiş olsun .200 TL
hocam yaptım onu engelledi o hesabımı daO para gitti geçmiş olsun .
Farklı bir hesaptan yazıp paranızı isteyij karakola gideceğinizi gene direnirse dava dahi açacağınızı söyleyin. Muhtemelen yaşı küçüktür . Yorumları da kapamış zaten öylr olacağı kesin . Dediğim yolu deneyip yazın buraya
Cimere şikayet etmeyi dene onun dışında pek bir şey olacağını sanmam, almadan önce foruma danışsaydınız keşke hocam.hocam yaptım onu engelledi o hesabımı da
Adama yazdım. Şikayet edicez falan dedim. IP adresinden falan bulunursun dedim. Korkutmaya çalıştım. Adam öpücük atıp engelledi.arkadaşlar merhaba valorant hesabı alıcaktım adamla konuşmuştuk parayı attım ama o beni engelledi hesabı da vermedi ne yapmam gerek 18 yaşından küçüğüm
adam cidden ************* yaArkadaşlar herkes hırsıza yazsın. Baskı uygulayalım. Belki o zaman bir şey olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Adama yazdım. Şikayet edicez falan dedim. IP adresinden falan bulunursun dedim. Korkutmaya çalıştım. Adam öpücük atıp engelledi.