İnstagram dan dolandırıldım ne yapmam gerek ?

Reaksiyon skoru
162
arkadaşlar merhaba valorant hesabı alıcaktım adamla konuşmuştuk parayı attım ama o beni engelledi hesabı da vermedi ne yapmam gerek 18 yaşından küçüğüm

bi bardak soğuk su içmeniz lazım
zaten oyun böyle bir şeyi yasaklamış neden güvenmediğiniz tanımadığınız birisine parayı peşin ödeyerek alıyorsunuzki lütfen bu konularda dikkatli olun geçen bir arkadaş forumda dolandırıldı

O para gitti geçmiş olsun .
Farklı bir hesaptan yazıp paranızı isteyij karakola gideceğinizi gene direnirse dava dahi açacağınızı söyleyin. Muhtemelen yaşı küçüktür . Yorumları da kapamış zaten öylr olacağı kesin . Dediğim yolu deneyip yazın buraya

O para gitti geçmiş olsun .
Farklı bir hesaptan yazıp paranızı isteyij karakola gideceğinizi gene direnirse dava dahi açacağınızı söyleyin. Muhtemelen yaşı küçüktür . Yorumları da kapamış zaten öylr olacağı kesin . Dediğim yolu deneyip yazın buraya
hocam yaptım onu engelledi o hesabımı da

O zaman yol basit . Sabah kardeşiniz vs. Varsa (reşit) direk gidin polise . Sonra bir kağıt verirler illa elinize bakın ciddiyim. Şuan sizi hiç bir şey yapamaz olarak görüyor . Resimi attıktan sonra yusuf yusuf olacaktır kesin. Ya da boşverip paranızın üstüne bir bardak su için

Arkadaşlar herkes hırsıza yazsın. Baskı uygulayalım. Belki o zaman bir şey olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar merhaba valorant hesabı alıcaktım adamla konuşmuştuk parayı attım ama o beni engelledi hesabı da vermedi ne yapmam gerek 18 yaşından küçüğüm
Adama yazdım. Şikayet edicez falan dedim. IP adresinden falan bulunursun dedim. Korkutmaya çalıştım. Adam öpücük atıp engelledi.

Son düzenleme:
Uygunsuz dil
Arkadaşlar herkes hırsıza yazsın. Baskı uygulayalım. Belki o zaman bir şey olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adama yazdım. Şikayet edicez falan dedim. IP adresinden falan bulunursun dedim. Korkutmaya çalıştım. Adam öpücük atıp engelledi.
adam cidden ************* ya

İnsan bu kadar mı olur o.O2
onu vermen senin hatan gitti paran imdi öyle bön bön kuzu gibi bakarsın ailenin kızgın suratına o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri