Sir Alex Ferguson
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,931
Şimdi düşündüm bence silver rütbesinden sonra gif koyabiliriz profil fotoprafımıza böylece daha aktif olabilir forum.
Var ki zaten@Emydn10 'un profil mesajına bir şey yazdım,sonra başka kişilerde onun profil mesajına birşeyler yazdı,böyle böyle 50 mesaj oldu,bu 50 mesajın benimle alakası olmadığı halde bana bildirim geliyor,bu bildirimileri kapatabilmek için bir seçenek olsa iyi olur.
Gif profil fotoğrafları forumu bayağı bir yavaşlatıyor. Defalarca konuşuldu.Şimdi düşündüm bence silver rütbesinden sonra gif koyabiliriz profil fotoprafımıza böylece daha aktif olabilir forum.
Rütbe sistemi forum kültürünün ayrılmaz bir parçasıdır her forumda vardır. Forum kültürüne aykırı olur bu dediğin.Bir de özellikle rütbe sistemi hakkında olumsuz bir yaklaşımım bulunuyor. 100 mesaj atan bir adam ile 10.000 mesaj atan adamın yazdıkları aynı kefeye konulmuyor. Rütbe sisteminin kalkması gerektiğini düşünüyorum. Sadece mesaj sayısı kalabilir.
100 mesaj atan adam daha yararlı bilgiler veriyor fakat 10.000 tane mesajı olan adam ondan eksik bilgi verdiğinde 100 mesajlı yerine 10.000 mesajlı kişiyi dinliyor.
Bu yüzden rütbe sisteminin kesinlikle kalkması yanındayım.
Amacınız ban atmak değil onu bende biliyorum,ama bazen geç sürebibiliyor o yüzden yazdım.Bizde bütün raporlara çok kısa sürede bakılır. Ban atmada geri kalıyorlar diye bir şey yok, çünkü amacımız ban atmak değil.
Fakat rütbe sistemi resmen ayrımcılıktan ibaret.Rütbe sistemi forum kültürünün ayrılmaz bir parçasıdır her forumda vardır. Forum kültürüne aykırı olur bu dediğin.