DA FORUM'da Şikayetçi Olduğunuz Durumlar Nelerdir?

Troll konulara karşı anahtar sözcük olabilir mesela mesajı küfür içeriyorsa o konu silinip uyarı puanı verilebilir bot tarafından ve aynı konudan +3 +4 defa açılmışsa otomatikmen silinebilir anahtar sözcük olacak şekilde mesela +60 tl epic steam kuponu gibi

Troll hesaplar ve animeciler olmasa muhteşem bir forum o.O2
Troll hesaplar tek sıkıntı hocam.

Dostlarım forumumuz insan odaklı çalışan bir alt yapıya sahip olup yine olumlu olumsuz geri dönüşlere çok büyük hassasiyet gösteriyoruz. DA Forum'un daha da gelişip ilerlemesi için sizlerden forumda düzelmesini istediğiniz noktaları eleştirmenizi dile getirmenizi istiyorum. Ama lütfen gerçekten de altı dolu ciddi noktalara değinen eleştiriler görmek istiyorum istiyorum ki biz de durmadan kendimizi doğru noktalarda geliştirelim.
Siyasi konular bizim arkadaşlığımızı bozup zıtlaştırıyor ve burası teknoloji forumu .

Bu arada bir konu raporlamıștım sanırım yeni bu konu tartisilirken denemek icin mi yapildi bilmiyorum. Son raporunuz reddedildi diye mesaj geldi ilk defa oldu bence boyle olmasi daha iyi

Ekler

• IMG_20210521_003303.jpg
    IMG_20210521_003303.jpg
    38.9 KB · Hit: 65
Moderatör az, buna bağlı olarak forumun işleyişi yavaşlıyor. Şu an nispeten daha iyi ama 1.5-2 hafya önceye kadar çok fazla Multi hesap vardı. Çoğu Troll amaçlı hesaplar zaten, düzenleme gelebilir.

Geri