The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
O zaman kendi profilinden bile bildirim alamıyorsun amaHocam onu kapatabiliyoruz
O zaman kendi profilinden bile bildirim alamıyorsun amaHocam onu kapatabiliyoruz
@Muti LnAteistim soruları alıyım gibisinden troll konular açılıyor ve o konuyada troll mesajlar geliyor ve böylelikle troll konular artıyor
Konu değil, post.Onun için konuyu takibi bırak diye bir buton var kullanabilirsiniz bende çoğu zaman unutuyorum
Gecenin 3ünde uyanıyorum isteksiz . Foruma giriyorum . İki üç konuya giriyorum . Kimisi 100 hit kimisi 50 hit. Ben gece konu açıyorum 0 hit .Bu biraz kişisel ama aşağıya genel sorunlardan da bahsettim
Abi bana mesaj kasmışsın gibi şeyler söylüyorlar , canlı dersler de bile forum da aktifim.
Bi arkadaş bunu profilime yazdı (80+ Plat) , ama nedense kendisinin her mesajı mizah vb içerikli.
Genel olarak
Troll hesaplar.
En iyi cevapların seçilmemesi / geç seçilmesi
Özür dilerim yanlıș okumușumKonu değil, post.
Post profil mesajlarında oluyor.
Hocam o da olmuyor mu?Konu değil, post.
Post profil mesajlarında oluyor.
konu tarayıcdan kasması değil konu sunucunun kasmasıProfillere gif gelebilir istemeyen ayarlardan kapatabilir böylelikle tarayıcısıda kasmaz
Aynen dostum , eklemeyi unuttuğum bir şey var o da şu (mesajıma da eklerim)Gecenin 3ünde uyanıyorum isteksiz . Foruma giriyorum . İki üç konuya giriyorum . Kimisi 100 hit kimisi 50 hit. Ben gece konu açıyorum 0 hit .
Birsürü var örnek link dahi atabilirim. Bu insanı soğutuyor yani