Mehmet
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8,540
- İsim
- Mehmet
- İlgilendiği Kategoriler
- Donanım İnceleme
Forumda çokça ortaya çıkan ve boş konular açan kişiler, sırf mesaj kasmak için hiç bir bilgi vermeyen bazı üyeler, bir konunun onlarca defa açılması örneğin bugünkü Epic Games konuları. En önemlisi de bunlar yüzünden kemik kitlenin forumu bırakması veya artık eskisi kadar aktif olmaması ki buna bende dahilim.
Gerçekten bazen Technopat forumda olan konu onay sisteminin gelmesini istiyorum. Forum kurallarına aykırı ancak başka şekilde önüne geçebileceğimizi sanmıyorum.
Ha birde son olarak yeni sistem çıkacağı zaman forumda çıkan bazı tipler var. Habire konu açarak "sistem kaç TL" "Abdullah abi ipucu ver" gibi konular. Eminim ki hepimiz denk gelmişizdir.
Kısaca benim görüşlerim bunlar.
Herkese hayırlı geceler
Gerçekten bazen Technopat forumda olan konu onay sisteminin gelmesini istiyorum. Forum kurallarına aykırı ancak başka şekilde önüne geçebileceğimizi sanmıyorum.
Ha birde son olarak yeni sistem çıkacağı zaman forumda çıkan bazı tipler var. Habire konu açarak "sistem kaç TL" "Abdullah abi ipucu ver" gibi konular. Eminim ki hepimiz denk gelmişizdir.
Kısaca benim görüşlerim bunlar.
Herkese hayırlı geceler