Neler Yeni

DA FORUM'da Şikayetçi Olduğunuz Durumlar Nelerdir?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,540
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Forumda çokça ortaya çıkan ve boş konular açan kişiler, sırf mesaj kasmak için hiç bir bilgi vermeyen bazı üyeler, bir konunun onlarca defa açılması örneğin bugünkü Epic Games konuları. En önemlisi de bunlar yüzünden kemik kitlenin forumu bırakması veya artık eskisi kadar aktif olmaması ki buna bende dahilim.
Gerçekten bazen Technopat forumda olan konu onay sisteminin gelmesini istiyorum. Forum kurallarına aykırı ancak başka şekilde önüne geçebileceğimizi sanmıyorum.
Ha birde son olarak yeni sistem çıkacağı zaman forumda çıkan bazı tipler var. Habire konu açarak "sistem kaç TL" "Abdullah abi ipucu ver" gibi konular. Eminim ki hepimiz denk gelmişizdir.
Kısaca benim görüşlerim bunlar.
Herkese hayırlı geceler 🙂

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Hocam o da olmuyor mu?
Mesela birisi senin profiline bir şey yazıyor, o mesaja bende bir şey yazıyorum ve oraya kim yazarsa bana yazanlardan bildirim geliyor.
Eskiden o mesajını silip bildirim bombardımanından kurtulabiliyordun ama sağolsun bazı üyeler bunu kışkırtma amacıyla yazdığından mesajları silme özelliği kalktı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özür dilerim yanlıș okumușum
Sorun değil

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Aynen dostum , eklemeyi unuttuğum bir şey var o da şu (mesajıma da eklerim)
Bi konuya mesaj yazıyorum , benle aynı mesajı yazan (mesela aynı ürünü öneren) kişiler beğeni vb alıyor ama ben almıyorum.
Şimdi ilk yazmamışsın diyecek olanlar olabilir , ilk yazdığımda bile benden sonda aynı ürünü önerenleri destekliyorlar
Oda genelde bir onceki konudan veya daha önceki konularda yardimci olmuș kisiler vs oluyor. Bu adam bana yardimci olmustu begeniyim gibisinden. Fakat dediginde haklısın bana da oluyor

• Muhteşem
Reaksiyonlar: RefX

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,033
İsim
Safa Uyğun
sanki burası gerçek hayatmış gibi kullananlar var burası internet ortamı raporla gereken yapılır
gereken'nin yapılması dileğiyle

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Aynen dostum , eklemeyi unuttuğum bir şey var o da şu (mesajıma da eklerim)
Bi konuya mesaj yazıyorum , benle aynı mesajı yazan (mesela aynı ürünü öneren) kişiler beğeni vb alıyor ama ben almıyorum.
Şimdi ilk yazmamışsın diyecek olanlar olabilir , ilk yazdığımda bile benden sonda aynı ürünü önerenleri destekliyorlar
O önceden çok oluyordu şuan azaldı,
Forumdaki nâmınla ilglili bence,
ismini vermeyeyim bir +80 plat ile aynı şeyi yazmıştık 22 reaksiyon almıştı ben ise 2 tane almıştım,
Şimdi o plat foruma girmiyor artık ne olduysa

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
O önceden çok oluyordu şuan azaldı,
Forumdaki nâmınla ilglili bence,
ismini vermeyeyim bir +80 plat ile aynı şeyi yazmıştık 22 reaksiyon almıştı ben ise 2 tane almıştım
Senle aynı rank'a sahip olsalar bile bu tarz şeyler yaşanıyor

Bende șöyle birșey düșünmüștüm. Ben forumu mobilden kullanıyorum. mesela diyelim titanium bir üye bir konuya mesaj yazıyor. Daha düșük rütbeli bir kiși ( mesaj yazılan konu hakkında daha bilgili) o titanium üyenin söylediğine karșı çıkıp doğrusunu anlatıyor. Fakat diğer kișiler adam titanium diye onu daha bilgili sanıyor. Önerim șudur ki kullanıcı adlarının yanında üyenin hakim olduğu konular diye bir buton olsa ona basınca hangi konular hakkında daha çok reaksiyon almıș en iyi cevapları hangi konulardan almıș en çok mesajı hangi konuda. Gibisinden kısa kısa bilgiler verilse güzel olur. En azında rütbe sistemi kaldırılmasa bile bu șekilde daha sağlıklı bilgi edinilebilir diye düșünüyorum.
+100000

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,163
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Kanka ben değilim o herkes soruyo ateist misin diye:D ppmi çalmış da Quaresma diye birisi ben bile bazen o konuları kendim mi açtım diye bakıyorum
Nazı lan. Oğlum sen değil miydin ''Ateistim soruları alayım'' diyen. Allah allah. :ROFLMAO:

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1621546130520.png

Konu sınav dönemiydi .
Başlığı da yazıyor orada . Ne alaka etherium. Ben bu arkadaşa ne diyeyim birde nöyle mesaj kasıyolar .
Böyle konudan alakasız . Konu windows kurma mesela adam gelip böyle yok dolar 8 lira ne alaka yani?

Geçenlerde konu açmıştım hiç mesaj gelmeyince konuyu yükselttim ve bugünku yükseltme hakkın bitti gibi bir mesaj geldi bende yeni konu açtım aynısını sonra uyarı geldi saçmalığa bak @Abdullah Hacıgül
hocam o konu hakkında şöyle düşünebilirsiniz insanlar eğer konunuz hakkında bir bilgi sahibi değillerse ne yazabilirler ki o yüzden konunuza bir şey yazılmamış olabilir

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Toxic'kitle tabi önü alınabilirmi tartışılır

Top Bottom