Babamı PC almaya nasıl ikna ederim

Ne alaka hocam?Hem ders çalışıp hem de oyun oynayabilir.
Dereceli oyunlar kafayı meşgul ediyor hocam. Öyle olmuyor. Genç yaşta sağlam irade kolay olmuyor. Bana ilk Bilgisayar alındığında günde 1 saat diye aileme söz vermiştim. Başından kalkmıyordum.

Şimdi öncelikle 512 MB ekran kartlı 2 GB DDR3 RAMli bir laptopum var artık yeni masaüstü almak istiyorum (laptop lolde en düşük ayarlarda 50 fpsi zorluyo bu arada)almak istediğim bilgisayarda zaten 1050 ti yani maddi durumumuz orta yani alabiliriz mönitörü zaten ben alcam ama babama dediğimde duymazdan geliyo her sorduğumda geçiştiriyo neyse şimdi bi taktik verin nolur
Parası olsaydı alırdı zorlama.

Dereceli oyunlar kafayı meşgul ediyor hocam. Öyle olmuyor. Genç yaşta sağlam irade kolay olmuyor. Bana ilk Bilgisayar alındığında günde 1 saat diye aileme söz vermiştim. Başından kalkmıyordum.
O tabi kişiye bağlı biraz.

Şimdi öncelikle 512 MB ekran kartlı 2 GB DDR3 RAMli bir laptopum var artık yeni masaüstü almak istiyorum (laptop lolde en düşük ayarlarda 50 fpsi zorluyo bu arada)almak istediğim bilgisayarda zaten 1050 ti yani maddi durumumuz orta yani alabiliriz mönitörü zaten ben alcam ama babama dediğimde duymazdan geliyo her sorduğumda geçiştiriyo neyse şimdi bi taktik verin nolur
baba de ben bu sene taktir/teşekür alayım sende bana bilgisayar al de ben öyle ikna ettim açıkcası
2-) baban teknik şeylerden anlamıyorsa baba de ekran katımın megaherzi ve çekirdekleri az olduğundan zoomda görüntü bulanık ve yavaş geliyo de araya teknik birşeyler sıkışdır (kesin yer anlamıyorsa)
3-)babana söyle düzgünce baba de oyun oynamak istiyorum ama bilgisayarım çok güçsüz oyun oynayım kafa dağıtmak için bana çokda pahalı olmayan bir bilgisayar alırmısın? seç birini şansını dene

Babanın durumunu bilemezsin. Belki bir yere borcun var. Belki giderler düşündüğünden daha fazla. Emin ol babanın alma gibi bir şansı olsa alırdı sana

Knk bu yıl lise sınavına mı gireceksin sen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,697
Üyeler
192,769
Son üye
berkk54
Geri