Babamı PC almaya nasıl ikna ederim

Şimdi öncelikle 512 MB ekran kartlı 2 GB DDR3 RAMli bir laptopum var artık yeni masaüstü almak istiyorum (laptop lolde en düşük ayarlarda 50 fpsi zorluyo bu arada)almak istediğim bilgisayarda zaten 1050 ti yani maddi durumumuz orta yani alabiliriz mönitörü zaten ben alcam ama babama dediğimde duymazdan geliyo her sorduğumda geçiştiriyo neyse şimdi bi taktik verin nolur
Şuan sistem aldırma babana.Fiyatlar iç açıcı değil

Şimdi öncelikle 512 MB ekran kartlı 2 GB DDR3 RAMli bir laptopum var artık yeni masaüstü almak istiyorum (laptop lolde en düşük ayarlarda 50 fpsi zorluyo bu arada)almak istediğim bilgisayarda zaten 1050 ti yani maddi durumumuz orta yani alabiliriz mönitörü zaten ben alcam ama babama dediğimde duymazdan geliyo her sorduğumda geçiştiriyo neyse şimdi bi taktik verin nolur
Zoom için 2080li sistem lazım de

eba ya giremiyom de göster dersede öğeyi denetle yap

hem ben neden yardım ediyorum babaya yazık. biodaki sistem ölüydü ben kendim canlandırdım.
fiyatları gördünmü

Benimki 450 civarıydı denemeler. Sen boşver Bilgisayar derslerine bak. Sonra eşşek kafam diye kendine kızarsın. Bu yaşta yazık etme kendine.

Zaten hiç anlamam toplamaktan valorant LoL filan oynamak için istiyorum bı tane

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,944
Üyeler
191,186
Son üye
GİRİŞ
Geri