Öneri Gamepower bane Alır mı?

Arkadaşlar şu anki mouseden sıkıldım ve elim biraz büyük bu sebepten arkadaşlarımın kullanıdığı Gamepower bane mouse almayı planlıyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Alınmaz yerine ms814 öneririm.
Biraz daha çıkarsan omen 400

Alınmaz yerine ms814 öneririm.
Biraz daha çıkarsan omen 400
Bu attıklarınız büyük mouse mu?

Gamenote ms814 ortanca hatta biraz küçüğe yakın sayılır ama omen 400 büyük ellere daha uygun olur diye düşünüyorum.
Anladım teşekkürler şuan bane kargoda geldiğinde test edip eğer beğenmez isem omen 400 alıcam.

bence tabii ki g102 hp omen hakkında bir fikrim yok inceleme fırsatım olmadı g102 kullandım memnunum
Alınmaz o mouse nedenlerini buradan okuyabilirsin.

Alınmaz o mouse nedenlerini buradan okuyabilirsin.
o mouse alınmazmış ben aldım çok memnun kaldım doğrudur alınmaz.

Arkadaşlar şu anki mouseden sıkıldım ve elim biraz büyük bu sebepten arkadaşlarımın kullanıdığı Gamepower bane mouse almayı planlıyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Mousedan beklentine göre değişir bence, herkes terlettiğini söylemiş ellerin fazla terliyorsa ve özellikle rekabetçi oyunları oynuyorsan almaman iyi olacaktır diye düşünüyorum. F/p diyenlerde olmuş almayın diyenlerde şahsi görüşler birazda etkili bence. Logitech,bloody ve omen gibi markaları alma ihtimalin varsa(para ekleme anlamında)biraz daha beklemen önerimdir düzgün bir şey al uzun süre kullan.(kusura bakma bu kadar uzun yazıp çok az şey anlatabildim.)

Alma pişman olursun aldıysanda geçmiş olsun.

O fiyata MS814-MS1002 falan var. Bütçeni arttırırsan Omen 400 modeline de bakabilirsin.

Geri