Bane ele oturuşu gerçekten mükemmel bir mouse ama terletiyor ben 1- 2 yıl kullandım memnundum ben 85e almıştımArkadaşlar şu anki mouseden sıkıldım ve elim biraz büyük bu sebepten arkadaşlarımın kullanıdığı Gamepower bane mouse almayı planlıyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Alınmaz onun yerine biraz daha para ekleyip HP Omen 400 alınArkadaşlar şu anki mouseden sıkıldım ve elim biraz büyük bu sebepten arkadaşlarımın kullanıdığı Gamepower bane mouse almayı planlıyorum siz ne düşünüyorsunuz?
AynenAlınmaz onun yerine biraz daha para ekleyip HP Omen 400 alın
bende arıyordum lakin g102 aldım çok memnun kaldım bakabilirsinArkadaşlar şu anki mouseden sıkıldım ve elim biraz büyük bu sebepten arkadaşlarımın kullanıdığı Gamepower bane mouse almayı planlıyorum siz ne düşünüyorsunuz?
EvetArkadaşlarım önerdi bazı kişiler takılma yaptığını söyledi doğru mudur?
AynenBane kesinlikle önermem ben sensöründe titremeler oluyor
doğru şuanda aktif olarak kullanıyorumArkadaşlarım önerdi bazı kişiler takılma yaptığını söyledi doğru mudur?
Ben 3 sene kullandım. Hiçbir sıkıntısını görmedim. Ele oturuşu çok iyi. Şeklini Razer dan çakmış. Ama ben memnunum diye bir ürün iyi olmuyor. Çok olumsuz yorumu var. O yüzden önermem.Arkadaşlar şu anki mouseden sıkıldım ve elim biraz büyük bu sebepten arkadaşlarımın kullanıdığı Gamepower bane mouse almayı planlıyorum siz ne düşünüyorsunuz?
G102 yerine hp omen 400 daha iyi bir seçim olacaktırbende arıyordum lakin g102 aldım çok memnun kaldım bakabilirsin