Meclise Enes Batur'u Çağırma Teklifi!

Enes Batur ile birlikte video çekmeleri lazım. Orneğin Enes Batur ile Konya gezisi yapıp oradaki yerleri gösterebilirler. Çocuklar da Konyadaki turistik yerleri veya camileri öğrenmiş olur. Faydalı bir video olmuş olur.

Televizyonda ve habelerde genellikle Enes Batur'un ismi çok geçiyor. Bu yüzden önce o çağırılmıştır diye düşünüyorum.

Bu davetlerin devamının geleceğini ve farklı isimleri göreceğimizi düşünüyorum.

Mantıklı olur küçük kitleye hitap ettiğinden faydalı işler çıkartılabilir çocuklara güzel şeyler aşılanılabilir.

Enes Batur ile birlikte video çekmeleri lazım. Orneğin Enes Batur ile Konya gezisi yapıp oradaki yerleri gösterebilirler. Çocuklar da Konyadaki turistik yerleri veya camileri öğrenmiş olur. Faydalı bir video olmuş olur.
Düşünsene mecliste daireden son çıkan kazanır yada 100kat karton hücredan çıkan kazanır çektiklerini o.O2

Değil.

Türk olması öenmli değil.
T.C sınırları içinde yaşamadıktan sonra kimseyi çağırmazlar o şekilde.
yok zaten ben öyle demiyorum :D bir ara boş işler yapan kişiler vardı sanırım o anlamda söylemiştim.

Barış Özcan , Ruhi Çenet , Kerem Gök gibi insanları ara sıra izliyorum Ruhi çenet daha fazla ama . Bu gibi insanlar varken ciddi hakaret ediyolar .
Adamın içeriği oyun. Neden bilgi veren güzel kanallar varken Enes batur? Tek takipçisi fazla olan insan o mu ? Gençlerin çoğu izlemiyor bile izleyenler sadece 3 5 yaşında ki çocuklar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,484
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri