- Reaksiyon skoru
- 372
Laf anlatamayacağım size bunu anladım. Beğendini al dostum.powerboost marka olarak geride tamam da bunlar kasa olarak görünüşde yaklaşamaz kasada görünüş ile içi önemli
Laf anlatamayacağım size bunu anladım. Beğendini al dostum.powerboost marka olarak geride tamam da bunlar kasa olarak görünüşde yaklaşamaz kasada görünüş ile içi önemli
4 fanlı kasa ile 2 fanlı kasa kıyaslıyon bide koskoca gskil markası ile patriot çöp marka ile kıyaslıyon asıl sen dalga geçiyosunLaf anlatamayacağım size bunu anladım. Beğendini al dostum
Bi dk sen attığım kasları 2 fanlı mı sanıyorsun ?4 fanlı kasa ile 2 fanlı kasa kıyaslıyon bide koskoca gskil markası ile patriot çöp marka ile kıyaslıyon asıl sen dalga geçiyosun
ordakı ram a bakda yaz kasalar gözüküyor işdeBi dk sen attığım kasları 2 fanlı mı sanıyorsun ?
Ayrıca patriot çöp değil sen orda gskill e karşılık cevap yazmamışsın ki sadece patriot çöp demişsin ben o yüzden öyle dedim
düşük deil bunlara para vermek hataZalman S2 ve T7 için doğru 2 tane fan var ama istersen daha çok koyabilirsin fan. Düşük bütçede iş görüyorlar.
Zalman N5MF ise 4 Fanlı.
Msi 100M 3 fanlı fakat hava akışı gayet iyi.
Gametech legend ise 4 fan ile geliyor istersen toplam 6 fan yapabilirsin.
Tamam o zaman git powerboost al.düşük deil bunlara para vermek hata
en ucuza reis iş görünnTamam o zaman git powerboost al.
?en ucuza reis iş görünn
Bu kadar çok biliyormuş gibi yanlış konuşacak ve fikirlerimizi dinlemeyeceksen, neden konu açıyorsun ? Patriot ram ve ssd olarak gayet kaliteli bir firmadır, gönül rahatlığı ile alınabilir. Eğer bir sıkıntı çıkarsa garanti ya düzeltir yada yenisini gönderir.bunlar mı 4 fani bile yok G.SKİLL 2 sini kıyaslamak ayıp ya Patriot ezilir yapma usta ya
yanmaz dostum merak etme yanarsa söndürüz?
Sonra sistemin yanıyor diye gelmeyin ama umrumda olmaz.
Adam bildiğini okuyor ama kağıtta yanlış yazılar yazıyor işte?
Sonra sistemin yanıyor diye gelmeyin ama umrumda olmaz.
Bırak boşver ya biz elimizden geleni yaptık.Adam bildiğini okuyor ama kağıtta yanlış yazılar yazıyor işte