Valorant'ta Sebepsiz Yere Ban Yedim

Reverse Flash

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
962
Selam arkadaşlar az önce ölüm kalım maçındayken üçüncü parti yazılımdan ban yedim gerçekten sebepsiz yere :D Gerekli ticketı gönderdim ama sizce banım açılır mı? Forumda bilen arkadaşlar vardır belki hesapta çok fazla skin var yani baya bir para yatırdım.. Ölüm kalımdayken full one tap oynadım sizce bundan dolayı raporlanıp anında ban yemiş olma ihtimalim nedir?

Herkes böyle diyorlar zaten

Selam arkadaşlar az önce ölüm kalım maçındayken üçüncü parti yazılımdan ban yedim gerçekten sebepsiz yere :D Gerekli ticketı gönderdim ama sizce banım açılır mı? Forumda bilen arkadaşlar vardır belki hesapta çok fazla skin var yani baya bir para yatırdım.. Ölüm kalımdayken full one tap oynadım sizce bundan dolayı raporlanıp anında ban yemiş olma ihtimalim nedir?
Bence yardımcı olurlar çok saçma çok kişi yiyor böyle ban, mutlaka yardımcı olurlar ama merak etme anlayışlıdır riot games geçmiş olsun

Arka planda hile sayılabilecek herhangi bir program açıkmıydı?

Hile açmasan bile bilgisayarında bulunduruyorsan ban yiyebilirsin

Negative Speed Force'dan beslenen adamın sözüne güvenmem ben o.O2
Ticketta kendini iyice izah ettiysen ve hile kullanmadıysan açarlar diye düşünüyorum.

Negative Speed Force'dan beslenen adamın sözüne güvenmem ben o.O2
Ticketta kendini iyice izah ettiysen ve hile kullanmadıysan açarlar diye düşünüyorum.
Hesapta 1500 TL ye yakın skin var dostum hile kullanma potansiyelinde bir insan olsam o paraya kıyamazdım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Banım açıldı arkadaşlar. Cevaplarınız için teşekkürler.

Geri