- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 12,388
Dedi gs den 9 ve 6 yiyyen takımlı taraftarDedi Bolu'dan 6 yiyen takımın taraftarı.
Dedi gs den 9 ve 6 yiyyen takımlı taraftarDedi Bolu'dan 6 yiyen takımın taraftarı.
Dedi gs den 9 ve 6 yiyyen takımlı taraftar
jklasdjkldskljadskjldsaYa şimdi buraya 5 zenci 1 kız olan fotoğrafı atardım ama inanın perma yemek istemiyorum
Napim çıksaydın full kadronla elini ayağını mı tuttular? Bizde ona bakılırsa İngiliz devi Liverpool'dan o kadar golü yedik. Benzer işler anlayacağınas kadrodan sadece 3 oyuncu ile çıktığımız hazırlık maçıyla dalga geçmeye çalışmak mı?![]()
Dedi Sparta Prag'dan 12 yiyen takımın taraftarıDedi gs den 9 ve 6 yiyyen takımlı taraftar
napim çıksaydın diye bir seçenek yok, oyuncuları denemek, oyununu görmek için yapılan bir maçtı o kadar abartmana gerek yok ayrıca bizim sayemizde gidiyorsunuz dediğin uefaya size uefa 2 59 öncesi kupanızı vermeseydi öyle izlerdiniz, bidaha 8 10 yiyin tinerin etkisi geçsinNapim çıksaydın full kadronla elini ayağını mı tuttular? Bizde ona bakılırsa İngiliz devi Liverpool'dan o kadar golü yedik. Benzer işler anlayacağınO yüzden aklınca dalga geçmeden önce bundan sonra 2 sefer düşünürsün. Hadi öptüm seni, ha bu arada sayemizde katılacağınız Uefa Avrupa Ligi'nde başarılar dilerim renktaş
![]()
![]()
bu maçın sonucu 3-1 bitti, izleyemiyorsun youtubeden gördüklerinle alay etmeye çalışma maçı eski göstermek içinde siyah beyaz edit yapmışlar. 8-0'ın acısını çıkarmaya çalışıyorlar bi nebze ama ellerinde kalıyorNapim çıksaydın full kadronla elini ayağını mı tuttular? Bizde ona bakılırsa İngiliz devi Liverpool'dan o kadar golü yedik. Benzer işler anlayacağınO yüzden aklınca dalga geçmeden önce bundan sonra 2 sefer düşünürsün. Hadi öptüm seni, ha bu arada sayemizde katılacağınız Uefa Avrupa Ligi'nde başarılar dilerim renktaş
![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dedi Sparta Prag'dan 12 yiyen takımın taraftarı![]()
ilk esprin galibaDedi Sparta Prag'dan 12 yiyen takımın taraftarı![]()
Galatasaray Sparta Prag'dan 12 yediği zaman sizin futbol şubeniz yoktu.Dedi Sparta Prag'dan 12 yiyen takımın taraftarı![]()
oda gerçek değil ki tinerciler her yerde tinerciGalatasaray Sparta Prag'dan 12 yediği zaman sizin futbol şubeniz yoktu.![]()
Beşiktaş'ım paramparca eder onları hrr.
Sahada görmüşler 3-1 mağlubiyeti daha gelmiş burada sallıyorlar.oda gerçek değil ki tinerciler her yerde tinercibuyur:
İnşallah.Beşiktaş'ım paramparca eder onları hrr.
oda gerçek değil ki tinerciler her yerde tinercibuyur:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle![]()
sahada değil youtube'de görmüşler ne de olsa 15 yaş bilgisiSahada görmüşler 3-1 mağlubiyeti daha gelmiş burada sallıyorlar.