Thomas Angelo
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dedi gs den 9 ve 6 yiyyen takımlı taraftarDedi Bolu'dan 6 yiyen takımın taraftarı.
Dedi gs den 9 ve 6 yiyyen takımlı taraftarDedi Bolu'dan 6 yiyen takımın taraftarı.
Dedi gs den 9 ve 6 yiyyen takımlı taraftar
jklasdjkldskljadskjldsaYa şimdi buraya 5 zenci 1 kız olan fotoğrafı atardım ama inanın perma yemek istemiyorum
Napim çıksaydın full kadronla elini ayağını mı tuttular? Bizde ona bakılırsa İngiliz devi Liverpool'dan o kadar golü yedik. Benzer işler anlayacağın O yüzden aklınca dalga geçmeden önce bundan sonra 2 sefer düşünürsün. Hadi öptüm seni, ha bu arada sayemizde katılacağınız Uefa Avrupa Ligi'nde başarılar dilerim renktaşas kadrodan sadece 3 oyuncu ile çıktığımız hazırlık maçıyla dalga geçmeye çalışmak mı?
Dedi Sparta Prag'dan 12 yiyen takımın taraftarıDedi gs den 9 ve 6 yiyyen takımlı taraftar
napim çıksaydın diye bir seçenek yok, oyuncuları denemek, oyununu görmek için yapılan bir maçtı o kadar abartmana gerek yok ayrıca bizim sayemizde gidiyorsunuz dediğin uefaya size uefa 2 59 öncesi kupanızı vermeseydi öyle izlerdiniz, bidaha 8 10 yiyin tinerin etkisi geçsinNapim çıksaydın full kadronla elini ayağını mı tuttular? Bizde ona bakılırsa İngiliz devi Liverpool'dan o kadar golü yedik. Benzer işler anlayacağın O yüzden aklınca dalga geçmeden önce bundan sonra 2 sefer düşünürsün. Hadi öptüm seni, ha bu arada sayemizde katılacağınız Uefa Avrupa Ligi'nde başarılar dilerim renktaş
bu maçın sonucu 3-1 bitti, izleyemiyorsun youtubeden gördüklerinle alay etmeye çalışma maçı eski göstermek içinde siyah beyaz edit yapmışlar. 8-0'ın acısını çıkarmaya çalışıyorlar bi nebze ama ellerinde kalıyorNapim çıksaydın full kadronla elini ayağını mı tuttular? Bizde ona bakılırsa İngiliz devi Liverpool'dan o kadar golü yedik. Benzer işler anlayacağın O yüzden aklınca dalga geçmeden önce bundan sonra 2 sefer düşünürsün. Hadi öptüm seni, ha bu arada sayemizde katılacağınız Uefa Avrupa Ligi'nde başarılar dilerim renktaş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dedi Sparta Prag'dan 12 yiyen takımın taraftarı
ilk esprin galiba buyur kendini ele veren bir tinerci daha:Dedi Sparta Prag'dan 12 yiyen takımın taraftarı
Galatasaray Sparta Prag'dan 12 yediği zaman sizin futbol şubeniz yoktu.Dedi Sparta Prag'dan 12 yiyen takımın taraftarı
oda gerçek değil ki tinerciler her yerde tinerci buyur:Galatasaray Sparta Prag'dan 12 yediği zaman sizin futbol şubeniz yoktu.
Beşiktaş'ım paramparca eder onları hrr.
Sahada görmüşler 3-1 mağlubiyeti daha gelmiş burada sallıyorlar.oda gerçek değil ki tinerciler her yerde tinerci buyur:
İnşallah.Beşiktaş'ım paramparca eder onları hrr.
oda gerçek değil ki tinerciler her yerde tinerci buyur:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
sahada değil youtube'de görmüşler ne de olsa 15 yaş bilgisiSahada görmüşler 3-1 mağlubiyeti daha gelmiş burada sallıyorlar.