O daha etkili olur.Limon olmaz mı?
Bu adam işini biliyor hacı.Keşfete gir iki üç kız fotosu beğen, sonra hepsine yaz![]()
Pembe severler kulübü kurucusu efe ve yardımcısı ben pembe avına çıktık!Bu adam işini biliyor hacı.
Bunun için Tinder vardı diye biliyorum.Soru bu beyler canm çok sıkıldı hep hemcinslerimle konuşmaktan kızlara karşı pısırık biri olarak çıktım özgüven kazanmak için ig den sohbet etmek istiyorum ama kız bulamıyorum?
Merhaba ile başla. Çok basit. Sonra sevdiği şeyleri öğrenmeyi çalış yakın arkadaşlarına sor kendisi ile ilgilendiği için çok hoşuna gidecektir.Beyler lütfen böyle dava edilmeyeceğim taktikler verin
Aga be.Normal konuşmaya gir. Çok fazla gizli abaza kız var onlar konuşmaya cevap veriyorlar. Eski sevgilimden biliyorum.
Yazcak kız bulamıyorum abigir instaya böyle az takipçili bi kız bul kendi zevkine göre. sonra tanışabilir miyiz de dm den. kimse zaten düzgün bi tanışma davetini kolay kolay dgeri çevirmez merak eder. sonrada kafan uyuşurs adeavm edersih. ama böyle sevgili yapma kafasıyla yaklaşma direkt arzunu beyan et kıza. de ben çok özgüvensiz biriyim yanlış anlama sadece tanışmak arkadaş olmak istedim vb şeyler söyle eğer anlayışlı bir insansa seni çok ilginç bulur
l-limona ne oldu?Krdşm git storye alev at bitti bu iş
Nisa diye bir kızla tanıştım günaydına 5 saat sonra cevap veriyorgir instaya böyle az takipçili bi kız bul kendi zevkine göre. sonra tanışabilir miyiz de dm den. kimse zaten düzgün bi tanışma davetini kolay kolay dgeri çevirmez merak eder. sonrada kafan uyuşurs adeavm edersih. ama böyle sevgili yapma kafasıyla yaklaşma direkt arzunu beyan et kıza. de ben çok özgüvensiz biriyim yanlış anlama sadece tanışmak arkadaş olmak istedim vb şeyler söyle eğer anlayışlı bir insansa seni çok ilginç bulur