Öneri Anadolu Lisesi

kanka çok iyi derslerim denemelerde falan iyi yapıyorum amaaa her seferinde sayısal batırıyor gerisi çok güzel
Kankam sözel full mat 1doğru yaptım :/ biryere giremedim.Denemeler hangi denemeler?

kanka çok iyi derslerim denemelerde falan iyi yapıyorum amaaa her seferinde sayısal batırıyor gerisi çok güzel
Gidebilirsen iyi bir lise senin için daha iyi olacaktır. Fakat gidemezsen kendini kapatmana gerek yok asıl sınav bana göre AYT TYT. Ona hazırlanırken fark edeceksin ki bireysele dönecek iş.

Neden bu kadar geç kaldın bunları öğrenmek için?

Kankam sözel full mat 1doğru yaptım :/ biryere giremedim.Denemeler hangi denemeler?
kanka işte bu yayınların yaptığı denemeler falan varya onlarda okulda yapıyo :D

kanka işte bu yayınların yaptığı denemeler falan varya onlarda okulda yapıyo :D
İyi yapıyorsan sıkıntı yok.eksik oldugun konuları öğren zaten 1.dönem cıkacak sadece aşırı basit sıkıntı yok yani

İyi yapıyorsan sıkıntı yok.eksik oldugun konuları öğren zaten 1.dönem cıkacak sadece aşırı basit sıkıntı yok yani
kanka korkuyorum işte yaa ne bileyim çok sıkdılar acaba diyorum iyi yapamazsam ve anadoluya kalırsam adam gibi bir işim olmazmı ileride ?

kanka korkuyorum işte yaa ne bileyim çok sıkdılar acaba diyorum iyi yapamazsam ve anadoluya kalırsam adam gibi bir işim olmazmı ileride ?
Sen çok yanlış anlamışsın.Bireysel performans önemli.Okul seni sadece boostluyor sen neden daha önce öğrenmedin sınav geldi zaten? Deneme puanlarını bana söylermisin.

Sen çok yanlış anlamışsın.Bireysel performans önemli.Okul seni sadece boostluyor sen neden daha önce öğrenmedin sınav geldi zaten? Deneme puanlarını bana söylermisin.
daha önce öğrenmedim değil kaç defa anlattılar ama ne bileyim tereddüt var içimde

daha önce öğrenmedim değil kaç defa anlattılar ama ne bileyim tereddüt var içimde
Dostum sadece 1.dönem kısacası bebek işi.1haftada bile öğrenirsin sıfırdan.çalış 1hafta tekrardan basit.

son denemede 409 yapmışım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,105
Üyeler
189,390
Son üye
tvpaneltamircisi
Geri