Neler Yeni

Öneri Anadolu Lisesi

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
kanka çok iyi derslerim denemelerde falan iyi yapıyorum amaaa her seferinde sayısal batırıyor gerisi çok güzel
Kankam sözel full mat 1doğru yaptım :/ biryere giremedim.Denemeler hangi denemeler?

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
kanka çok iyi derslerim denemelerde falan iyi yapıyorum amaaa her seferinde sayısal batırıyor gerisi çok güzel
Gidebilirsen iyi bir lise senin için daha iyi olacaktır. Fakat gidemezsen kendini kapatmana gerek yok asıl sınav bana göre AYT TYT. Ona hazırlanırken fark edeceksin ki bireysele dönecek iş.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Neden bu kadar geç kaldın bunları öğrenmek için?

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Anıl
Kankam sözel full mat 1doğru yaptım :/ biryere giremedim.Denemeler hangi denemeler?
kanka işte bu yayınların yaptığı denemeler falan varya onlarda okulda yapıyo :D

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
kanka işte bu yayınların yaptığı denemeler falan varya onlarda okulda yapıyo :D
İyi yapıyorsan sıkıntı yok.eksik oldugun konuları öğren zaten 1.dönem cıkacak sadece aşırı basit sıkıntı yok yani

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Anıl
İyi yapıyorsan sıkıntı yok.eksik oldugun konuları öğren zaten 1.dönem cıkacak sadece aşırı basit sıkıntı yok yani
kanka korkuyorum işte yaa ne bileyim çok sıkdılar acaba diyorum iyi yapamazsam ve anadoluya kalırsam adam gibi bir işim olmazmı ileride ?

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
kanka korkuyorum işte yaa ne bileyim çok sıkdılar acaba diyorum iyi yapamazsam ve anadoluya kalırsam adam gibi bir işim olmazmı ileride ?
Sen çok yanlış anlamışsın.Bireysel performans önemli.Okul seni sadece boostluyor sen neden daha önce öğrenmedin sınav geldi zaten? Deneme puanlarını bana söylermisin.

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Anıl
Sen çok yanlış anlamışsın.Bireysel performans önemli.Okul seni sadece boostluyor sen neden daha önce öğrenmedin sınav geldi zaten? Deneme puanlarını bana söylermisin.
daha önce öğrenmedim değil kaç defa anlattılar ama ne bileyim tereddüt var içimde

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
daha önce öğrenmedim değil kaç defa anlattılar ama ne bileyim tereddüt var içimde
Dostum sadece 1.dönem kısacası bebek işi.1haftada bile öğrenirsin sıfırdan.çalış 1hafta tekrardan basit.

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Anıl
son denemede 409 yapmışım

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular