Witcher 3 Hakkında Yardım Lazım

RefX

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,933
SPOILER var
Selamlar , Triss'i seçmek istiyordum ve
  • Triss'i Ölüm Kalım Meselesi görevinde öpüp ardından Şimdi yada Asla görevi sırasında "Benimle kal",
  • Yennefer'a Son Dilek görevi sırasında "Bende bir değişiklik olmadı"
dedim. Yennefer Vahşi Av ile savaşırken yardım etsin diye böyle seçtim ama durum böyle değilmiş.
İnternette ki videolarda 3 Kişilik Tango diye bir görev var ve Triss ve Yennefer terk ediyor. Bu dediğim olay savaştan önce ama ben savaşı yaptım öyle bir şey gelmedi
Ne yapmam lazım ? :D

@Rennes , @Vesemir , @keremcnsz24 ,
Ben Av ile savaştım ve ardından Kocakarıları ve Vahşi Av Komutanlarından birini öldürdüm.
Şu an dünyalar arasında geçiş yapıyorum (Avalac'h ile portallar arasında gidip duruyoruz)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@5x_d4emon hocam beğeni attınız öyle kaldı , bir bilginiz var mı ?

Son düzenleme:
En İyi Cevap
Hocam görevler bittikten sonra save alıp duruyorum. Nerede bulabilirim ?
Üste foto attım onlar var aşağıya inme falan da yok. Ne yapmalıyım ?
Adımları İzle Yerini Bilmiyorsan. (SAVE Dosyası Burda) tam hangisi bilmediğim için bütün kalasörü attım oyuna gir ordan bunu seç gir oyna↓ yada attığım linkte resimlere bak öyle bul doğru dosyayı üste resim altta save var
292030_20210528141036_1.png

1-)
C11111111111apture.PNG

2-)
222222222222222Capture.PNG

3-)Bu dosyanın yedeğini al ve benim verdiğimi bu konuma at
3333333333333Capture.PNG
Attığım fotoğraftakiler var. O dediğin dosya eskilerde kaldı büyük ihtimalle. Onu nasıl bulabilirim ?
Bulamazsın, kaydetmediysen uçtu gitti toz oldu. İnternetten save dosyası indirebilirsin.
Fakat senin envanterinden bambaşka şeyler olacağı için alışamayabilirsin, boş ver daha derim.

Bulamazsın, kaydetmediysen uçtu gitti toz oldu. İnternetten save dosyası indirebilirsin.
Fakat senin envanterinden bambaşka şeyler olacağı için alışamayabilirsin, boş ver daha derim.

Attığım fotoğraftakiler var. O dediğin dosya eskilerde kaldı büyük ihtimalle. Onu nasıl bulabilirim ?
Sen nasıl save dosyası atacaksın da ?
bekle ben sana Triss İle arayı yaptığım yennefer'ı reddettiğim sisler adasına girmedenki halini atıcam.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Demek ki görevler bittiği gibi save alıp durmuyorsunuz, alsanız orada olurlardı.
Yapabileceğiniz bir şey yok, daha geçti bitti, başkalarının save dosyası tek çareniz.

• Beğen
Demek ki görevler bittiği gibi save alıp durmuyorsunuz, alsanız orada olurlardı.
Yapabileceğiniz bir şey yok, daha geçti bitti, başkalarının save dosyası tek çareniz.
Hocam görev yaptığımda veya iyi bir dosya bulduğumda falan sürekli F5'liyorum anlayamadım.
Başkasının save dosyasını alırsam onun elindeki itemler olacak galiba

Hocam görev yaptığımda veya iyi bir dosya bulduğumda falan sürekli F5'liyorum anlayamadım.
Başkasının save dosyasını alırsam onun elindeki itemler olacak galiba
F5, quick save yapar. Silinmesi, sürekli durmaması gayet normal. Manuel save yapmanız gerek.
Esc'ye basıp oradan oyunu kaydet tuşu ile boş yere oyunu kaydetmeniz gerek silinmemesi için.

• İnanılmaz
Adımları İzle Yerini Bilmiyorsan. (SAVE Dosyası Burda) tam hangisi bilmediğim için bütün kalasörü attım oyuna gir ordan bunu seç gir oyna↓ yada attığım linkte resimlere bak öyle bul doğru dosyayı üste resim altta save var
292030_20210528141036_1.png

1-)
C11111111111apture.PNG

2-)
222222222222222Capture.PNG

3-)Bu dosyanın yedeğini al ve benim verdiğimi bu konuma at
3333333333333Capture.PNG

En İyi Cevap
Geri