Evinizdeki İnterneti Ne Kadar Kullanıyorsunuz?

Son zamanlarda pandemiden dolayı çoğu iş evden , eğiitm evden vs oldu ve bunlar kullanımı arttırdı benim merak ettiğim bu kullanımlara bağlı ben ve diğer üyelerin bulunduğu DA üyeleri ne kadar kullanım sergiliyor.
İlk benden başlayalım 100/10 sınırsız kablonet .
Alıntıyı görüntüle
Ben Vodafone redbox kullanıyorum ne kadar harcadığıma nereden bakabilirim ?

1622408024058.png

saq.jpg

Son zamanlarda pandemiden dolayı çoğu iş evden , eğiitm evden vs oldu ve bunlar kullanımı arttırdı benim merak ettiğim bu kullanımlara bağlı ben ve diğer üyelerin bulunduğu DA üyeleri ne kadar kullanım sergiliyor.
İlk benden başlayalım 100/10 sınırsız kablonet .
Alıntıyı görüntüle
17.8GB kullandım mobil veriden. Şuan 180mb kaldı valla bir de daha 1 hafta var o.O2

İndirme 100 ve yükleme 10 alıyorum. Aylık yaklaşık 5-6TB kadar indirme ve 800GB kadar upload yapıyorum. Kablonet kullanıyorum ayda 200 lira ödüyorum.

17.7GB kullandım mobil veriden. Şuan 300mb kaldı valla bir de daha 1 hafta var o.O2
Bende mobil veriden video falan aktarmak için uploadı kullanıyom bitiyor hemen anlamıyorum bile 22 mbps upload veriyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İndirme 100 ve yükleme 10 alıyorum. Aylık yaklaşık 5-6TB kadar indirme ve 800GB kadar upload yapıyorum. Kablonet kullanıyorum ayda 200 lira ödüyorum.
hocam ben 2 internet aldım sizde mi öyle yaptınız ? 2 hat var aynı kişinin üztünde 2. kablonet diye. Gerçi 1 nin kullanımını açmışım toplam kullanım 9 tb geçiyor upload 500 gb.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,420
Üyeler
192,715
Son üye
Felaket4121
Geri