Evinizdeki İnterneti Ne Kadar Kullanıyorsunuz?

1622408618843.png

Bu paylaştığım sadece benim bilgisayar.
Modem geçmişinden bakınca toplamda 850 gb download 35 gb upload kullanmışız.

Aylık nasıl 4000-5000 GB download kullanıyorsunuz merakımdan soruyorum biz evde aylık 500 olunca ne çok kullanmışız diyoruz?
Biz işlerimizi evde hallediyoruz 7/24 internet aktif şekilde kullanılıyor 2 internet var 100/10 olarak 1 bireysel 1 iş için bazen bireyseli bile kullanmak zorunda kalıyoruz ki ben orada iş internetini esas almışım aslında iş interneti falan ayrımı yok aynı yerden geliyor ama 2 hat var 2 ip 2 hız bağımsız.
@Chrollo04 sanada cevabı vermiş olayım.

Durum kötü o değilde internet yetmediği için 2 kablonet interneti var 100/10 100/10 gene yetmiyor delirmek üzereyim arkadaşlar hep indirme dosya atma falan derken özellikle upload az. hd üst paket yayın+ modem kiralamaları+ hd kutu kiralamaası +2 internet 100/10 + sinema paketi = 390 TL.
sen ne yapıyorsun öyle ben normal kullanım için diyorum 50mbps olsa yeter bana

Bu bireysel laptopumdaki kullanım servisten yeni geldi windows değerleri perşembe ihtibaren sıfırlanmıştı bu benim 1 haftalık kullanımım oyun falan indirmedim daha 300 gb den fazla oyun inicek işten güçten fırsat yok.
1622409149387.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl bildin 😀
Gerçi teknik olarak internet sağlayıcım Türknet, altyapı Türk telekomun ama.
Aynı alt aslında ama senin fiber değildir adsl dir.

35/6 internetim (Netspeed) bu ay 500gb down 150gb upload kullanmışım .

Bu bireysel laptopumdaki kullanım servisten yeni geldi windows değerleri perşembe ihtibaren sıfırlanmıştı bu benim 1 haftalık kullanımım oyun falan indirmedim daha 300 gb den fazla oyun inicek işten güçten fırsat yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı alt aslında ama senin fiber değildir adsl dir.
Yok ciddi ciddi fiber altyapı bu.

Arıza kaydı bırak. Çözüm bulmuyorlarmı ? Ehternette de böylemi?
Attığım testi ethernetle yapmıştım. 5-6 kere arıza talebi açtık internete sorunsuz bağlanıyorsunuz diyorlar 😅

Neyse bugün Superonlineye başvurduk adamlar yarın hemen gelip kurarız falan dedi umarım yarından itibaren iyi bir internete kavuşurum 😀

Her ay yaklaşık 450GB Download 100-150GB Upload kullanıyorum. (TÜRKTELEKOM😢)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,232
Üyeler
192,655
Son üye
futra
Geri