Aylık nasıl 4000-5000 GB download kullanıyorsunuz merakımdan soruyorum biz evde aylık 500 olunca ne çok kullanmışız diyoruz?Hangi marka? Dur tahmin edeyim TÜRKtelekom.
Aylık nasıl 4000-5000 GB download kullanıyorsunuz merakımdan soruyorum biz evde aylık 500 olunca ne çok kullanmışız diyoruz?Hangi marka? Dur tahmin edeyim TÜRKtelekom.
Biz işlerimizi evde hallediyoruz 7/24 internet aktif şekilde kullanılıyor 2 internet var 100/10 olarak 1 bireysel 1 iş için bazen bireyseli bile kullanmak zorunda kalıyoruz ki ben orada iş internetini esas almışım aslında iş interneti falan ayrımı yok aynı yerden geliyor ama 2 hat var 2 ip 2 hız bağımsız.Aylık nasıl 4000-5000 GB download kullanıyorsunuz merakımdan soruyorum biz evde aylık 500 olunca ne çok kullanmışız diyoruz?
sen ne yapıyorsun öyle ben normal kullanım için diyorum 50mbps olsa yeter banaDurum kötü o değilde internet yetmediği için 2 kablonet interneti var 100/10 100/10 gene yetmiyor delirmek üzereyim arkadaşlar hep indirme dosya atma falan derken özellikle upload az. hd üst paket yayın+ modem kiralamaları+ hd kutu kiralamaası +2 internet 100/10 + sinema paketi = 390 TL.
Nasıl bildinHangi marka? Dur tahmin edeyim TÜRKtelekom.
Aynı alt aslında ama senin fiber değildir adsl dir.Nasıl bildin
Gerçi teknik olarak internet sağlayıcım Türknet, altyapı Türk telekomun ama.
Yok ciddi ciddi fiber altyapı bu.Bu bireysel laptopumdaki kullanım servisten yeni geldi windows değerleri perşembe ihtibaren sıfırlanmıştı bu benim 1 haftalık kullanımım oyun falan indirmedim daha 300 gb den fazla oyun inicek işten güçten fırsat yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı alt aslında ama senin fiber değildir adsl dir.
Arıza kaydı bırak. Çözüm bulmuyorlarmı ? Ehternette de böylemi?Yok ciddi ciddi fiber altyapı bu.
Attığım testi ethernetle yapmıştım. 5-6 kere arıza talebi açtık internete sorunsuz bağlanıyorsunuz diyorlarArıza kaydı bırak. Çözüm bulmuyorlarmı ? Ehternette de böylemi?