RTX3070
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 9,088
Linus Tech Tips gibi 10 Gbps ne zaman?500 mbit. Lakin 1000 mbit Yükseklicek tez zamanda.
Linus Tech Tips gibi 10 Gbps ne zaman?500 mbit. Lakin 1000 mbit Yükseklicek tez zamanda.
Ben Vodafone redbox kullanıyorum ne kadar harcadığıma nereden bakabilirim ?Son zamanlarda pandemiden dolayı çoğu iş evden , eğiitm evden vs oldu ve bunlar kullanımı arttırdı benim merak ettiğim bu kullanımlara bağlı ben ve diğer üyelerin bulunduğu DA üyeleri ne kadar kullanım sergiliyor.
İlk benden başlayalım 100/10 sınırsız kablonet .
Alıntıyı görüntüle
A1 Türkçe.Yükseklicek
17.8GB kullandım mobil veriden. Şuan 180mb kaldı valla bir de daha 1 hafta varSon zamanlarda pandemiden dolayı çoğu iş evden , eğiitm evden vs oldu ve bunlar kullanımı arttırdı benim merak ettiğim bu kullanımlara bağlı ben ve diğer üyelerin bulunduğu DA üyeleri ne kadar kullanım sergiliyor.
İlk benden başlayalım 100/10 sınırsız kablonet .
Alıntıyı görüntüle
Bende mobil veriden video falan aktarmak için uploadı kullanıyom bitiyor hemen anlamıyorum bile 22 mbps upload veriyor.17.7GB kullandım mobil veriden. Şuan 300mb kaldı valla bir de daha 1 hafta var![]()
hocam ben 2 internet aldım sizde mi öyle yaptınız ? 2 hat var aynı kişinin üztünde 2. kablonet diye. Gerçi 1 nin kullanımını açmışım toplam kullanım 9 tb geçiyor upload 500 gb.İndirme 100 ve yükleme 10 alıyorum. Aylık yaklaşık 5-6TB kadar indirme ve 800GB kadar upload yapıyorum. Kablonet kullanıyorum ayda 200 lira ödüyorum.
Bizim evde de fiber var işte o kadar hızlı ki bu hız bana fazla diyerek mobil veri kullanıyorumBende mobil veriden video falan aktarmak için uploadı kullanıyom bitiyor hemen anlamıyorum bile 22 mbps upload veriyor.
Hocam ben evimde tek internet kullanıyorum.hocam ben 2 internet aldım sizde mi öyle yaptınız ? 2 hat var aynı kişinin üztünde 2. kablonet diye. Gerçi 1 nin kullanımını açmışım toplam kullanım 9 tb geçiyor upload 500 gb.
Hangi marka? Dur tahmin edeyim TÜRKtelekom.Bizim evde de fiber var işte o kadar hızlı ki bu hız bana fazla diyerek mobil veri kullanıyorum
Alıntıyı görüntüle