Eski versiyonları da 64 bit mimarisi ile kullanılıyordur. Maalesef çalışmaz.Hocam biliyorum bende eski versiyon felan anlamında dedim
Hocam ozaman win 7 linki atar mısınız çünkü en fazla kasmaması için win7 64 bit yükleyebilirimEski versiyonları da 64 bit mimarisi ile kullanılıyordur. Maalesef çalışmaz.
(64 bitte 32 bitlik bir oyun çalıştırmak mümkün fakat tam tersi ne yazık ki mümkün olmuyor)
hocam win7 için herhangi bir link bilmiyorum @Mert Özkaya belki biliyordurHocam ozaman win 7 linki atar mısınız çünkü en fazla kasmaması için win7 64 bit yükleyebilirim
Google'a win 7 64 bit yazarak herhangi bir siteden iso olarak indirebilirsiniz. Önerirdim fakat korsana girer, ban yemek istemiyorumHocam ozaman win 7 linki atar mısınız çünkü en fazla kasmaması için win7 64 bit yükleyebilirim
Hocam iso zaten var siz yanlış anladınızGoogle'a win 7 64 bit yazarak herhangi bir siteden iso olarak indirebilirsiniz. Önerirdim fakat korsana girer, ban yemek istemiyorum![]()
Baktım fakat win7 destekli yok sanırım. Min. win 8.1 istiyor.Hocam iso zaten var siz yanlış anladınızben vr chat istedim win7 64 bit için uygun