ethermineden para çekemiyorum

buraka01

80+
Reaksiyon skoru
37
etherminedeki işaret bana parayı metamask ile çekebileceğimi gösteriyor . bende metamask hesabı açtım daha sonra para çekim talebinde bulunacaktımki metamask cüzdan adresinin mining yaptığım adresle farklı olduğu söylüyor . fakat metamask da cüzdan adresini otomatik veriyor nasıl ayarlanılcağını bilen yazabilirmi
1Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Mininge başlamadın önce sanırsam phoenix minner kullanıyorsun indirdiğin dosyayı düzenleyip içine yaptığınız kanının gönderileceği adresi gireceksiniz eğer girmediyseniz indirdiğiniz gibi başladıysanız kazmaya o paralar bağış olarak kabul edilir eğer adres girmediyseniz paranız gitmiştir

Mininge başlamadın önce sanırsam phoenix minner kullanıyorsun indirdiğin dosyayı düzenleyip içine yaptığınız kanının gönderileceği adresi gireceksiniz eğer girmediyseniz indirdiğiniz gibi başladıysanız kazmaya o paralar bağış olarak kabul edilir eğer adres girmediyseniz paranız gitmiştir
biance eth adresini girmiştim

ödemeler kısmına baksana orda ne zaman gönderileceği yazıyor

ödemeler kısmına baksana orda ne zaman gönderileceği yazıyor
Sorun şu ki bu ödeme politikası değişmeden önce giren küçük madenciler phonenix minerdaki düzenlemeye binance cüzdanlarını girdiler. Şimdi ise 0.05 eth üstünü çekebilmek için metamask hesabının girilmesi gerekiyor. Fakat binance hesabı var orada ve değişmiyor.Kısacası ayın 28 ine kadar beklemek zorundalar para çekebilmek için. Metamask hesabını girseler sıfırdan başlayacaklar ve binance hesabındaki parayı da anca 28 inde alabilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,834
Üyeler
187,737
Son üye
mukose
Geri