Rampage Drop Plus güzel midir ?

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
8,764
Paparadan 35 TL Cashback ile aldığım Fury X i 14 gün yasal iade hakkimla iade edicem sebebi ise sol taraftan rahatsız edici bir ses gelmesi

Ve Papara Cashback + Hepsiburada da 50 TL indirim ile Drop Plus kulaklığı 315 TL ye aldım , iyi yapmış mıyım ? Drop Plus ın herhangi bir sorunu var mıdır ?

Bence çok iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun. Sıkıntı yaşamayacağınıza dair söz veremem fakat yaşayacağınızı da düşünmüyorum.

Paparadan 35 TL Cashback ile aldığım Fury X i 14 gün yasal iade hakkimla iade edicem sebebi ise sol taraftan rahatsız edici bir ses gelmesi

Ve Papara Cashback + Hepsiburada da 50 TL indirim ile Drop Plus kulaklığı 315 TL ye aldım , iyi yapmış mıyım ? Drop Plus ın herhangi bir sorunu var mıdır ?
Fury X'i neden iade ediyorsunuz hocam?

Bence çok iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun. Sıkıntı yaşamayacağınıza dair söz veremem fakat yaşayacağınızı da düşünmüyorum.
Düşünceniz için teşekkür ederim daha önce açılmış konulara biraz göz gezdirdim , YouTube üzerinde yapılan incelemelerede baktım bi sorun olduğu yazmıyordu ama genede ne olur ne olmaz diye konu açmak istedim , teşekkür ederim

kardeşim kullanıyor gayet memnun benimde denemişliğim var konfor açısından gayet rahat tek sıkıntısı kablosu çok sağlam gibi durmuyor ama şçekiştirmedikçe vs kopmaz tabikide

Fury X'i neden iade ediyorsunuz hocam?
Dediğim gibi Discord ta da Söylemiştim , kablosuz kullanımda sol taraftan çok rahatsız edici bir ses geliyor ve gerek boştayken , gerek çok sesli olmamak kaydıyla video izlerken falan aşırı rahatsız ediyordu

O yüzden iade etmek istiyorum , zaten koşulsuz şartsız 14 gün yasal iade hakkım bulunuyor

Çok iyi fiyata alıyorsun, kesinlikle alınır. Hayırlı olsun.

Çok iyi fiyata alıyorsun, kesinlikle alınır. Hayırlı olsun.
Eyvallah hocam çok teşekkür ederim 😁

İade edince Papara Cashbackim kalıcak ya o yüzden bu kadar ucuz oluyor , sınırsız para hilesi

Bide Hepsiburada 50 TL kuponu var miss

300 tl çok iyi almışsın rampage in kaliteli f/p olan nadir ürünlerinden bence. hayırlı olsun şimdiden.

Geri