Yaşıma Göre Boyum Nasıl?

14 yaşına göre uzunsun

Olm niye buraya açıyonuz konuyu açsanıza konu dışına yanlış kategoride bence raporladım.
boş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olm niye buraya açıyonuz konuyu açsanıza konu dışına yanlış kategoride bence raporladım.
sağlık bölümüne giriyor bu. boyuma göre fazla uzunsam belki bi hastalığım vardır boyla alakalı? boyumun normal olup olmadığını soruyorum ve sende raporluyorsun.

boş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağlık bölümüne giriyor bu. boyuma göre fazla uzunsam belki bi hastalığım vardır boyla alakalı? boyumun normal olup olmadığını soruyorum ve sende raporluyorsun.
Bak bakalım bu kısımda boyla ilgili konu varmı kuralları öğren öyle yazmaya devam et bence .

14 Yaşındayım boyum 1.74 iyi mi?? yaşıma göre çokmu uzunum yoksa kısamıyım? şimdi okula gidip yaşımdakilerle karşılaştıracağım ama korona sağolsun kimse evden çıkamıyor. ee boyum yaşıma göre nasıl?
İnş uzamaz.

artık şu boy muhabbeti açılmasın harbi yeter be. yok uzarmıyım yok kısamıyım nerden bilelim uzuycanmı kısalcanmı aile genetiğin buna el veriyorsa sende iyi beslenirsen ve spor yaparsan boyun uzar.

Şuan 21 yaşındayım ve boyum 203 cm 14 yaşında 186 boyum vardı boyun normalden bir tık uzun ama çok uzun değil yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,955
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri