Hacenys
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 447
Knk sanki biraz kilo alman lazım
yiyip yiyip kilo alamıyorum sadece kollarım ince başka sıkıntı yaratmıyor
Knk sanki biraz kilo alman lazım
yiyip yiyip kilo alamıyorum sadece kollarım ince başka sıkıntı yaratmıyor
bne 55 kiloKnk sanki biraz kilo alman lazım
boş.Olm niye buraya açıyonuz konuyu açsanıza konu dışına yanlış kategoride bence raporladım.
sağlık bölümüne giriyor bu. boyuma göre fazla uzunsam belki bi hastalığım vardır boyla alakalı? boyumun normal olup olmadığını soruyorum ve sende raporluyorsun.Olm niye buraya açıyonuz konuyu açsanıza konu dışına yanlış kategoride bence raporladım.
Açtığın konu gibi mi ? Yeri değil bilmiyorsun galiba ?
yeri değil derken? sağlık bölümü varsa atılabilir. hmm sağlıkla alakalı bir şey atılmıyorsa sağlık bölümü neden var? cevapla.Açtığın konu gibi mi ? Yeri değil bilmiyorsun galiba ?
Bak bakalım bu kısımda boyla ilgili konu varmı kuralları öğren öyle yazmaya devam et bence .boş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sağlık bölümüne giriyor bu. boyuma göre fazla uzunsam belki bi hastalığım vardır boyla alakalı? boyumun normal olup olmadığını soruyorum ve sende raporluyorsun.
İnş uzamaz.14 Yaşındayım boyum 1.74 iyi mi?? yaşıma göre çokmu uzunum yoksa kısamıyım? şimdi okula gidip yaşımdakilerle karşılaştıracağım ama korona sağolsun kimse evden çıkamıyor. ee boyum yaşıma göre nasıl?
yeri değil derken? sağlık bölümü varsa atılabilir. hmm sağlıkla alakalı bir şey atılmıyorsa sağlık bölümü neden var? cevapla.
.Bak bakalım bu kısımda boyla ilgili konu varmı kuralları öğren öyle yazmaya devam et bence .
boyla alakalı bir sürü konu açılmış burada. onlarda ban yesin atılsın burdan o zaman boyuyla alakalı bir soru sorduğu için?