Steam Arka Planda Oyun Çalıştıracak Program

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
9,084
Kart düşürmek için arka planda oyun çalıştırmak istiyorum, iddle master indirdim ama karışık geldi. Çalıştırıyor ama 5 dk bekletiyor sonra tekrar başlatıyor değişik bir şey. Başka bir program önerebilir misiniz??

Kart düşürmek için arka planda oyun çalıştırmak istiyorum, iddle master indirdim ama karışık geldi. Çalıştırıyor ama 5 dk bekletiyor sonra tekrar başlatıyor değişik bir şey. Başka bir program önerebilir misiniz??
İdle master en iyisi.

Öyle olacak zaten. Kartlar 2 saatten sonra düşmeye baslar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl yapacağımı çözemedim ama ya dc falan varsa yardımcı olabilirmisin
Sorun yok doğru yapıyorsun dostum. Steam de çevrimdışı na alda millete bildirim gitmesin.

3-4 oyunu birden çalıştıriyor o. 5 dk bir sayfayı yeniliyor. Sorun yok.👍

1622648634159.png

1622648766922.png

Abi bu ne o zaman

Zaten 3 tane düşürme hakkım var ben 2 tane aynı 1 tane farklı kart düşürdüm İdle Master in kendi geçmesini beklemedim ama 1 dk da falan bi oyun değiştirdim manuel olarak.

idle master indir kendiliğinden çalışıyor bugün ben de yaptım 40 tane falan kart düşürdüm 7 tl kar yaptım mevcut oyunlarımdan (csgo yu kara listeye ekle 730) VAC olan oyunların id lerini al kara listeye ekle ban yeme

Eminim. 2 saat olmadan kart düşmez. Kart düşürüp te iade etmesinler diye yapıyor Steam.
düşüyor bende düştü bir oyunu iade ettim hatta

idle master indir kendiliğinden çalışıyor bugün ben de yaptım 40 tane falan kart düşürdüm 7 TL kar yaptım mevcut oyunlarımdan (csgo yu kara listeye ekle 730) VAC olan oyunların id lerini al kara listeye ekle ban yeme

düşüyor bende düştü bir oyunu iade ettim hatta
Hepsi düşmemiştir işte.

Geri