6700XT Sistem tavsiyesi

Lagrima

80+
Reaksiyon skoru
42
Vok jet falan bakıyordum 6 haziranda alacaktım bilgisayarı ama bugün bir baktım her şeyde stok bitmiş. Bir anda ne 3070 sistem kalmış ne 3060 ne 6700xt. Olan sistemler var da istediği fiyata değmez. Ne zaman gelir bu sistemler stoğa bir bilginiz var mıdır? ya da bu 3 ekran kartıyla bir sistem önerir misiniz?

Bu sistem var stokta.
ya ben mi çok bilgisizim bilmiyorum ama samsung ssd olmayınca bir anda sistemden soğuyorum

okuma ve yazma değerleri bir tık düşük geldi sizce öyle mi
Mesela bende ekran kartı 3 fanlı olmadığı zaman ayar oluyorum😄. Eskisi gibi değilki hazır sistem olduğu için boyun eğiyorsun. Ama kasanın içinde olduğu zaman bir anlamı olmuyor eğer soğutması başarılıysa. SSD içinde öyle düşünebilirsin. O hızlar seni hertürlü götürür 😉.

Mesela bende ekran kartı 3 fanlı olmadığı zaman ayar oluyorum😄. Eskisi gibi değilki hazır sistem olduğu için boyun eğiyorsun. Ama kasanın içinde olduğu zaman bir anlamı olmuyor eğer soğutması başarılıysa. SSD içinde öyle düşünebilirsin. O hızlar seni hertürlü götürür 😉.
yani kaç yılda 1 alıyorsun mantığı en iyisi olsun istiyorsun

ya ben mi çok bilgisizim bilmiyorum ama samsung ssd olmayınca bir anda sistemden soğuyorum
Hocam sadece samsung ssdler iyi değil.Kaliteli bir sürü ssd üreticisi var.A2000 gayet iyi bir ssd.

Geri