İnceleme Gta Vice City Stories

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,427
-Cihaz,grafik ve performans= PPSSPP PSP emulatorü üzerinden Redmi Note 8 ile 3X PSP modunda oynandı. Ortalama performans ve ortalama görsellik.
7.5/10
-Görevler ve zorluk = Çok zor bir oyun. Hilesiz bitiremedim. Toplam 59 görev. Oyunda araç ile bize saldıran çete elemanları var. Bazenleri yollar bomboş oluyor.
6/10
-Hikaye= Para bulmak için katıldığımız askeriyeden atılma ve intikam yolundaki maceralar.
7/10.
-Yapay zeka= Ortalama.
7.5/10.
-Karakterler=
8/10.
-Zevk=
7/10.
Genel=7.5/10.

Zor olmuştur hocam.

Zordu hocam.
Ama bitirdim.
Ben bilgisayardan oynamıştım. Oyunda GTA San Andreas motoru kullanıldığı için bir mod vardı GTA San Andreas'ı GTA Vice City Stories'e çeviriyordu. Yanlış hatırlamıyorsam forkflit kullandığımız bir görev vardı, o görevde devamlı bug oluyordu geçememiştim bir türlü.

Ben bilgisayardan oynamıştım. Oyunda GTA San Andreas motoru kullanıldığı için bir mod vardı GTA San Andreas'ı GTA Vice City Stories'e çeviriyordu. Yanlış hatırlamıyorsam forkflit kullandığımız bir görev vardı, o görevde devamlı bug oluyordu geçememiştim bir türlü.
Bug değilde zorluk çoktu o görevde.
Emulator olduğundan her adım attığımda save alarak oynayabildiğimden 1 haftada bitti.

Yalnız oyunu pek sevmesem de şehirde gezerken Vice City'deki yerlerin VC: Stories'de inşaatlarını vs. görmek çok hoştu :D

Bu oyunu PS2'de oynayacaksın öyle tadı çıkar. Vice City'i Lance'in gözünden görmek güzel.

Bu oyunu PS2'de oynayacaksın öyle tadı çıkar. Vice City'i Lance'in gözünden görmek güzel.
Vice City lance gözünden değilki.
PS2 üzerinde öyle mod mu var?

Kontrolleri zor olmadı mı?
Neyle oynadınız?

Kontrolleri zor olmadı mı?
Neyle oynadınız?
İlk başlarda zor geldi.
PSP emulatorü ile üstte yazdım hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada oyun kontrollerii gerçekten zor iyi bitirebilimişsin,
10 inç tabletten elim ağıra ağıra oynadım.
Özellikle analog kullanarak nişan aldığımız görevler.
Pcden geçmesi zor olan görevleri konsol için yapılan bir oyuna koymuşlar.

Geri